Ben jij klaar om je grootste digitale uitdaging op te lossen?

Binnen 1 dag bouwen we vrijblijvend een prototype app voor jouw bedrijf.

Meld je aan!

Wat als al jouw dagelijkse werkzaamheden en die van je collega’s een stuk sneller gaan…

Werkdruk wordt verminderd en deadlineskunnen sneller en met meer kwaliteit worden behaald. Waarbij je flexibeler kunt zijn tegenover klanten, het relatiebeheer goed verloopt en je niet meer tegen administratieve blokkades aanloopt.

Wat als het HR-proces een stuk soepeler gaat …

En de sollicitanten selectie voor een groot deel digitaal geregeld wordt. Waarbij robots een waardevolle bijdrage leveren aan de perfectionering van het recruitmentproces en de HR-medewerkers zich kunnen richten op de mensen in plaats van de processen.

Wat als het contractmanagement niet meer zorgt voor stress …

Maar duidelijk, transparant en controleerbaar is. Een systeem waarin contracten eenvoudig kunnen worden opgesteld, ondertekend en verstuurd. Geen warboel van verschillende beoordelingsmethoden of maatregelen, maar een eenduidig proces.

En wat als een van deze problemen opgelost kunnen worden binnen één dag …

Professioneel én gratis. Met welk vraagstuk jouw bedrijf ook zit, wij gaan er mee aan de slag en bouwen binnen een dag een applicatie die het probleem kan verhelpen.

EsperantoXL helpt jouw bedrijf bij het oplossen van problemen door binnen één dag vrijblijvend een prototype applicatie te bouwen.

Ja, ik wil een app in één dag!

Zo werkt het

EsperantoXL staat voor jou klaar met een ervaren en slagvaardig team dat met jou de prototype app zal bouwen. Tijdens een intake brengen we in kaart waar de pijnpunten in het proces zitten en wat de wensen zijn van jouw bedrijf. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag en wordt er een applicatie gebouwd die voor meer snelheid en effectiviteit in jouw organisatie zorgt.

Wil jij een app in één dag?

Pak deze unieke kans en schrijf jouw bedrijf in voor de App in a Day. Laat je gegevens achter en wij laten je binnen 24 uur weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor een intake gesprek.