Maak een
sprong vooruit
met slimme
automatisering

Binnen 1 dag bouwen we gratis en vrijblijvend
een prototype app voor uw gemeente. Geïnteresseerd?

Ja, ik wil een app in één dag

Maak een sprong vooruit met slimme automatisering.

Binnen 1 dag bouwen we gratis en vrijblijvend
een prototype app voor uw gemeente. Geïnteresseerd?

Ja, ik wil een app in één dag

Gemeenten willen continu innoveren

De belangrijkste doelstelling van veel gemeenten is om zijn medewerkers en burgers op de best mogelijke manier te ondersteunen met digitale voorzieningen. Om dat te realiseren moeten gemeenten continu om zich heen kijken naar innovatieve oplossingen.

In samenwerking met een team van experts bouwen wij samen met u innovatieve webapplicaties voor de gemeentelijke processen zoals leerling-volg-zaken of administratie van de personeelsvereniging. Hierbij kunnen zowel verouderde MS Access databases, Excel spreadsheet als papieren formulieren vervangen worden.

Digitale Dienstverlening Van Hoog Niveau

Digitale dienstverlening is voor gemeenten een belangrijk punt van aandacht omdat ze daarmee processen sneller en goedkoper kunnen stroomlijnen. Daarmee kunnen ze voldoen aan de groeiende verwachting van burgers en bedrijven dat alles online te regelen is. Of het nu gaat om het aanvragen van een vergunning, het inplannen van een afspraak of het downloaden van hele specifieke documenten, Nederlanders willen dat het digitaal werkt.

Op dit moment gaat bij veel gemeenten nog heel veel op de ouderwetse manier met papier en verouderde ICT-systemen. Gelukkig kiezen steeds meer gemeenten voor flexibele oplossingen zoals Betty Blocks. Zo hebben de gemeenten Amsterdam, Zaanstad & Den Haag het platform al geïmplementeerd en draait er een groot aantal applicaties in de verschillende gemeentelijke domeinen, bijvoorbeeld het Sociaal Domein. Op dit moment zijn er meer dan 20 gemeenten die een pilot draaien om te kijken of het platform voor hun werkt.

Snelle ontwikkeltijd

Door gebruik te maken van nieuwste no-code ontwikkel platformen zijn wij in staat om een snelle ontwikkeltijd te garanderen.

Deskundig en betrokken team

Samen met een klein en betrokken team wordt niet alleen het eindresultaat behaald, we begeleiden u in het digitaal fit worden.

Samen naar resultaat

In een lean proces werken we samen naar een flexibel eindresultaat. Vooraf hebben we minimale eisen, de weg ernaar toe is flexibel.

Snelle realisatie van uw App in één dag

Uw applicatie 5 tot 8 sneller ontwikkeld? Dit is de realiteit, door gebruik te maken van de nieuwste generatie ontwikkelplatforms. De verschillende ontwikkelingen volgen zich in een razend tempo op. Voor organisaties is het belangrijk om hier snel op in te spelen. Om dit te realiseren kijken wij anders tegen applicatieontwikkeling aan.

Ja, ik wil een dag in één dag

In 4 stappen een gratis prototype applicatie

1: De App in a Day oplossing voor jouw organisatie start met de omschrijving van het vraagstuk waar EsperantoXL zijn tanden in kan zetten..

2. EsperantoXL staat voor je klaar met een ervaren en slagvaardig team dat samen met jou de prototype app zal bouwen.

3. Tijdens een intake brengen we in kaart waar de pijnpunten in het proces zitten en wat de wensen zijn van jouw organisatie.

4: Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag en wordt er een prototype applicatie gebouwd die voor meer snelheid en effectiviteit in jouw organisatie zorgt.

Projecten uit de praktijk


Gemeente Utrecht

Vliegensvlug een serviceportaal voor de afdeling VTH

 • alle calls zijn vindbaar in een gebruiksvriendelijk dashboard
 • vanaf alle locaties is het systeem toegankelijk
 • meer transparantie voor afdeling in organisatie
 • meer rust, ruimte en tijd voor andere werkzaamheden
 • doorlooptijd calls al teruggelopen tot 2,5 dag

Lees verder
contentkalender template case presenter

Presenter

Van Excel gereedschap naar serieus gereedschap voor de marketing wereld.

 

 • in nog geen twee maanden van
  prototype naar opgeleverd product
 • een alomvattende tool voor Presenter
  en de marketingwereld in handen
 • met dashboard voor inzichten in
  accounts en gebruik
 • al 1200 bedrijfaccounts aangemaakt

Lees verder

Uw succesverhaal hier? Daag ons uit!

Onze aanpak is vooral geschikt voor organisaties die flexibel moeten zijn in hun business en organisaties die processen willen automatiseren of verbeteren. Ben je benieuwd naar wat Rapid Application Development kan betekenen voor jouw organisatie? We ontdekken graag samen met jou de mogelijkheden.

Vul het formulier in

Wil jij een app in één dag?

Pak deze unieke kans en schrijf jouw bedrijf in voor de App in a Day. Laat je gegevens achter en wij laten je binnen 24 uur weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor een intake gesprek.