Low Code specialist en partner

Wat is Be Informed?


Be Informed is een internationaal ICT-bedrijf dat zich specialiseert in het automatiseren van kennisintensieve processen. Be Informed is actief in 17 landen en is gevestigd in NL (hoofdkantoor), de UK en de VS.

Het Be Informed Platform

Be Informed heeft een bewezen platform waarmee compliance processen, klantreizen en operationele processen volledig kunnen worden geautomatiseerd. Het platform is model gedreven en daarmee low-code. Dit maakt het voor bedrijven mogelijk om nieuwe strategieën, bedrijfsbeleid en/of regelgeving direct en eenvoudig door te voeren.

Vooral in situaties waar besluiten genomen moeten worden op basis van regels, wetten of beleid, komt het krachtige platform van Be Informed zeer goed tot zijn recht. Met Be Informed kunnen bedrijfsprocessen in modellen worden gevangen. Door het doel van het proces niet als eindpunt maar als uitgangspunt te gebruiken, ontstaat er een dynamisch procesverloop dat erop gericht is om zo efficiënt mogelijk bij de gewenste uitkomst te komen.

Organisaties die gebruik maken van het Be Informed Platform rapporteren door een hogere automatiseringsgraad vaak een kostenreductie van tientallen procenten, een sterk toenemende productiviteit, effectiviteit en efficiëntie. Andere voordelen zijn een hogere klant- en medewerkerstevredenheid en een afname van de benodigde tijd voor het doorvoeren van wijzigingen in de software van maanden naar dagen.

Ontwikkelplatformen

No-code

Low-code

Betty Blocks

No-code met Betty Blocks

Betty Blocks werkt volledig in de cloud en stelt gebruikers in staat om ook zonder specialistische programmeerkennis diverse applicaties te bouwen. Betty Blocks staat bekend als een zogenoemd hpaPaaS-platform (High productivity application Platform as a Service).

Meer over Betty Blocks

Low-code met Thinkwise

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

Meer over Thinkwise

No-code met WEM

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen.

Meer over WEM

Low-code met Be Informed

Be informed heeft een bewezen platform waarmee compliance processen, klantreizen en operationele processen volledig kunnen worden geautomatiseerd. Het platform is model gedreven en daarmee low-code.

Meer over Be Informed