Bram Berkelaar

Houd je inbox in de gaten want je krijgt zo direct een automatische bevestiging met je unieke inbellink.

Bekijk nog meer evenementen hieronder.

14-12-2023

Webinar | Digitale transformatie in Bouw en Vastgoed

In de bouw- en vastgoedsector staat digitale transformatie de afgelopen jaren hoog op de agenda. Technologische ontwikkelingen zoals no-code platforms spelen een steeds grotere rol bij het transformeren van de manier waarop professionals binnen de sector te werk gaan. Niet alleen is digitalisering dé manier om in te spelen op de huidige ontwikkelingen, maar ook in de toekomst zal het een steeds grotere rol spelen. In dit webinar kijken we naar hoe no-code een prominente rol kan spelen in de bouw- en vastgoedsector, met concrete toepassingen van no-code ter inspiratie. Als je op zoek bent naar mogelijkheden om te ontdekken hoe no-code een perfecte aansluiting vormt voor de bouw- en vastgoedsector een must watch!

Lees meer
11-01-2024

Webinar | wat is Thinkwise

Wat is Thinkwise en wat kan mijn organisatie er mee bereiken? Tijdens dit webinar zal een demonstratie van Thinkwise als low-code platform gegeven worden. We laten je de werkwijze zien die hierin toegepast wordt, waarom je voor deze aanpak zou kiezen en wat voor soort oplossingen je hiermee kunt maken met voorbeelden uit de praktijk.

Lees meer
15-02-2024

Webinar | wat is WEM

Wat is No Code en wat kan mijn organisatie er mee bereiken? Tijdens dit webinar zal een demonstratie van WEM als platform gegeven worden. We laten je de werkwijze zien die hierin toegepast wordt, waarom je voor deze aanpak zou kiezen en wat voor soort oplossingen je hiermee kunt maken met voorbeelden uit de praktijk.

Lees meer