EsperantoXL genomineerd voor ‘Partner of the Year’ Award

We zijn ontzettend trots dat we jullie mogen vertellen dat ExperantoXL ook dit jaar weer genomineerd is voor twee prestigieuze partner awards. Op 14 maart 2019 zullen wij tijdens het Betty Blocks on Stage Event strijden om de titel ‘Partner of the Year’ en is onze eigen Frans Hoeks opnieuw genomineerd voor ‘Engineer of the Year’.

EsperantoXL richt zich al sinds de oprichting in 2002 op maatwerk IT projecten, waarbij we het verbeteren van bedrijfsprocessen altijd als ultiem doel hebben gesteld. 14 jaar na dato zagen we in dat Rapid Application Development de toekomst had en hebben wij vanaf dat moment een transitie doorgemaakt van traditioneel programmeren naar no-code applicatie ontwikkeling.

In 2018 hebben we ruim 50 no-code projecten succesvol afgerond en groeit ons team van business consultants exceptioneel hard.

Door deze transitie zijn onze consultants vandaag de dag uitgegroeid tot bedrijfskundige developers die alle knelpunten uit een proces kunnen halen, om het verbeterde proces vervolgens te vertalen naar een advanced business application. Dit leverde ons in 2017 onder andere een partnership op met Betty Blocks, waarbij we in datzelfde jaar direct de ‘Newcomer of the Year’ Award wonnen.

Frans Hoeks opnieuw genomineerd voor ‘Engineer of the Year’

Het Betty Blocks on Stage Event geeft ook dit jaar weer alle ins en outs op het gebied van no-code, citizen development en succesvolle implementatie. Hiernaast zijn er weer een aantal sprekers aanwezig om je te informeren, amuseren en vooral inspireren! Kom je ook langs bij onze booth?

Betty Blocks on Stage Event

Wanneer:
Donderdag 14 maart 2019

Waar:
VUE
Pettemerstraat 1
1823 CW, Alkmaar

Hoe laat:
09:30 – 18:00

Aanmelden kan gratis & binnen één minuut!

Meld je nu aan!