Betty Blocks, specialist en partner

Betty Blocks, specialist en partner

Wat is Betty Blocks?


Betty Blocks is een jong en snelgroeiend IT-bedrijf uit Alkmaar. Betty Blocks is onze partner voor Rapid Application Development. Met haar innoverende no-code ontwikkelplatform, erkend door Gartner en Forrester, bouwen we snel maatwerksoftware voor jouw organisatie. De visuele bouwblokken stellen ons in staat jouw applicatie tot 10 keer sneller te ontwikkelen dan normaal.

Door de inzet van het platform helpen we jouw bedrijf razendsnel te innoveren en schakelen in de snel veranderende wereld. De mogelijkheden met het Betty Blocks platform zijn eindeloos. Applicaties gemaakt met Betty Blocks kunnen onder andere:

 • Handmatige processen automatiseren
 • Bestaande systemen uitbreiden en optimaliseren
 • De huidige IT infrastructuur uitbreiden
 • Een stabiele basis van je huidige IT structuur vormen
 • Dienstdoen als je nieuwe, zelfstandige innovatieplatform

Partner of the Year

2018 - 2019

Wat zijn de voordelen van Betty Blocks?


Betty Blocks kent vele voordelen ten opzichte van andere ontwikkelplatformen, zoals Mendix of Outsystems. We zetten de belangrijkste voordelen hieronder voor je op een rij.

 • Betty Blocks is een door Gartner èn Forrester erkend ontwikkelplatform
 • Rapid Application Development met Betty Blocks gaat tot 10 x sneller
 • De software past zich volledig aan naar jouw business, in plaats van andersom
 • Applicaties zijn altijd geoptimaliseerd voor alle apparaten
 • Betty Blocks wordt online gehost, dus er is geen nieuwe software of hardware nodig
 • De strikte beveiligingsprotocollen beschermen je data

Maak een vliegende start met slimme automatisering

Meer over App In A Day

Hoe zetten wij Betty Blocks in voor jouw bedrijf?


Razendsnel software op maat

Onze werkwijze is met name geschikt voor organisaties die snel moeten schakelen en organisaties die processen willen automatiseren of optimaliseren. Doordat we werken met Betty Blocks, vooralsnog het enige no-code platform, kunnen we je razendsnel voorzien van softwareoplossingen op maat.

We bepalen samen de stapsgewijze aanpak om jouw nieuwe applicatie te realiseren volgens de Rapid Application Development methode. In een hoog tempo ontwikkelen we jouw applicatie.

Wij hechten veel waarde aan de digitale fitheid van jouw organisatie. We zorgen er dan ook voor dat we jouw medewerkers in digitale topconditie achterlaten. Met een korte training brengen we je medewerkers op de hoogte van de nieuwe software.

En als je in de toekomst toch tegen een digitaal vraagstuk aanloopt, komen we graag weer langs!

Vraag een demo aan van Betty Blocks!

Ben je benieuwd hoe wij Betty Blocks voor jouw organisatie kunnen inzetten? We ontdekken graag samen met jou de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of of bel ons op 030 6585 651 voor een korte en vrijblijvende intake.

Ontwikkelplatformen

No-code

Low-code

Betty Blocks

No-code met Betty Blocks

Betty Blocks werkt volledig in de cloud en stelt gebruikers in staat om ook zonder specialistische programmeerkennis diverse applicaties te bouwen. Betty Blocks staat bekend als een zogenoemd hpaPaaS-platform (High productivity application Platform as a Service).

Meer over Betty Blocks

Low-code met Thinkwise

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

Meer over Thinkwise

No-code met WEM

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen.

Meer over WEM

Low-code met Be Informed

Be informed heeft een bewezen platform waarmee compliance processen, klantreizen en operationele processen volledig kunnen worden geautomatiseerd. Het platform is model gedreven en daarmee low-code.

Meer over Be Informed