EsperantoXL richt zich al sinds de oprichting in 2002 op maatwerk IT projecten, waarbij we het verbeteren van bedrijfsprocessen altijd als ultiem doel hebben gesteld. 14 jaar na dato zagen we in dat Rapid Application Development de toekomst had en hebben wij vanaf dat moment een transitie doorgemaakt van traditioneel programmeren naar no-code applicatie ontwikkeling

EsperantoXL richt zich al sinds de oprichting in 2002 op maatwerk IT projecten, waarbij we het verbeteren van bedrijfsprocessen altijd als ultiem doel hebben gesteld. 14 jaar na dato zagen we in dat Rapid Application Development de toekomst had en hebben wij vanaf dat moment een transitie doorgemaakt van traditioneel programmeren naar no-code applicatie ontwikkeling.

In 2018 hebben we ruim 50 no-code projecten succesvol afgerond en groeit ons team van business consultants exceptioneel hard.

Door deze transitie zijn onze consultants vandaag de dag uitgegroeid tot bedrijfskundige developers die alle knelpunten uit een proces kunnen halen, om het verbeterde proces vervolgens te vertalen naar een advanced business application. Dit leverde ons in 2017 onder andere een partnership op met Betty Blocks, waarbij we in datzelfde jaar direct de ‘Newcomer of the Year’ Award wonnen.

Frans Hoeks opnieuw genomineerd voor ‘Engineer of the Year’

Het Betty Blocks on Stage Event geeft ook dit jaar weer alle ins en outs op het gebied van no-code, citizen development en succesvolle implementatie. Hiernaast zijn er weer een aantal sprekers aanwezig om je te informeren, amuseren en vooral inspireren! Kom je ook langs bij onze booth?

FAQs


Waarom Betty Blocks?

Betty Blocks is een no-code platform dat toelaat op een heel visuele en intuïtieve manier applicaties te ontwikkelen, zonder zelf code te schrijven. Zo kunnen bedrijven veel sneller applicaties inzetten die inspelen op de noden van klanten.

Wat is het beste no-code platform?

Volgens onderzoeksbureau Gartner behoren Betty Blocks, Mendix en OutSystems tot de beste no-code en low-code platforms.

Waarom bestaan er no-code platformen?

No-code platformen bestaan omdat businessprofielen sneller op de behoeften van klanten willen inspelen. No-code laat toe op een heel visuele en intuïtieve manier applicaties te ontwikkelen, waarbij je zelf geen code hoeft te schrijven.

Bram Berkelaar

Bram Berkelaar

CEO

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Gerelateerde Blog


toon alles