EsperantoXL richt zich al sinds de oprichting in 2002 op maatwerk IT projecten, waarbij we het verbeteren van bedrijfsprocessen altijd als ultiem doel hebben gesteld. 14 jaar na dato zagen we in dat Rapid Application Development de toekomst had en hebben wij vanaf dat moment een transitie doorgemaakt van traditioneel programmeren naar no-code applicatie ontwikkeling

EsperantoXL richt zich al sinds de oprichting in 2002 op maatwerk IT projecten, waarbij we het verbeteren van bedrijfsprocessen altijd als ultiem doel hebben gesteld. 14 jaar na dato zagen we in dat Rapid Application Development de toekomst had en hebben wij vanaf dat moment een transitie doorgemaakt van traditioneel programmeren naar no-code applicatie ontwikkeling.

In 2018 hebben we ruim 50 no-code projecten succesvol afgerond en groeit ons team van business consultants exceptioneel hard.

Door deze transitie zijn onze consultants vandaag de dag uitgegroeid tot bedrijfskundige developers die alle knelpunten uit een proces kunnen halen, om het verbeterde proces vervolgens te vertalen naar een advanced business application. Dit leverde ons in 2017 onder andere een partnership op met Betty Blocks, waarbij we in datzelfde jaar direct de ‘Newcomer of the Year’ Award wonnen.

Frans Hoeks opnieuw genomineerd voor ‘Engineer of the Year’

Het Betty Blocks on Stage Event geeft ook dit jaar weer alle ins en outs op het gebied van no-code, citizen development en succesvolle implementatie. Hiernaast zijn er weer een aantal sprekers aanwezig om je te informeren, amuseren en vooral inspireren! Kom je ook langs bij onze booth?

Bram Berkelaar
Blog geschreven door

Bram Berkelaar

CEO

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Gerelateerde Blog


toon alles