Betty Blocks opgenomen in Gartner Magic Quadrant


Betty Blocks is door Gartner gepositioneerd in het ‘Magic Quadrant for Enterprise High-Productivity Application Platform as a Service’ (HPaPaaS). Deze erkenning bevestigt de reputatie van Betty Blocks om met het gelijknamige platform met de snelheid van het licht ideeën in applicaties om te zetten.

Volgens Gartner zal in 2020 minstens 50 procent van alle nieuwe bedrijfsapplicaties ontwikkeld worden met high-productivity toolsets.1 HPaPaaS ondersteunt een non-code, grafisch model gedreven ontwikkelomgeving waarmee iedereen snel elke bedrijfs-, web- of mobiele applicatie kunnen bouwen.

EsperantoXL trotse partner van Betty Blocks

Het is niet voor niets dat EsperantoXL een trotse partner is van Better Blocks. EsperantoXL optimaliseert de operationele processen van klanten en integreert deze naadloos in bestaande IT-omgevingen. Met de inzet van het Betty Blocks-platform levert dit een snelheidswinst op tot wel 10x ten opzichte van traditioneel programmeren. Deze snelheid zorgt ervoor dat klanten van EsperantoXL voor de concurrent uit blijven lopen en beter inspelen op de klantverwachting.

Jonge speler tussen grote namen

De Gartner Magic Quadrant evalueert 14 oplossingen dit jaar. “Dat wij als relatief jonge speler uit Nederland nu opgenomen zijn is best bijzonder. Zeker als je bedenkt in welk tempo we dat voor elkaar hebben gekregen”, aldus CEO Chris Obdam.

Wil je meer weten over HPaPaaS-platformen of gewoon op de hoogte blijven van de nieuwste technologie? Download dan het samenvattende rapport en ontdek:

  • Wat high-productivity platforms zijn en wat ze betekenen voor jouw organisatie
  • Hoe HPaPaaS platformen organisaties ondersteunen om nieuwe mogelijkheden te creëren op strategisch en competitief niveau
  • En waarom je een HPaPaaS platform nodig hebt om aan alsmaar groeiende klantenverwachtingen te blijven voldoen

1 Gartner, Inc., “Market Guide for Application Platforms,” November 23, 2016

FAQs


Hoe werkt Betty Blocks?

Betty Blocks is een platform voor low-code development. Je bouwt er applicaties aan de hand van een grafische user interface, waardoor je zelf weinig tot geen code hoeft te schrijven.

Hoe werken no-code platforms?

No-code platforms werken op basis van een grafische user interface. Bij de ontwikkeling van applicaties hoef je zelf geen code te schrijven.

Waarom bestaan er no-code platformen?

No-code platformen bestaan omdat businessprofielen sneller op de behoeften van klanten willen inspelen. No-code laat toe op een heel visuele en intuïtieve manier applicaties te ontwikkelen, waarbij je zelf geen code hoeft te schrijven.

Bram Berkelaar

Bram Berkelaar

CEO

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Gerelateerde Blog


toon alles