Na het succes van de Cloud Expo Nederland van vorig jaar, is EsperantoXL dit jaar ook vertegenwoordigd op de Cloud Expo Europe in Frankfurt. Van 10 tot en met 11 mei zijn we samen met WEM en Getronics aanwezig met onze gezamelijke No-code Cloud propositie. Met onze gecombineerde krachten kunnen we je het volledige potentieel van het WEM No-code platform tonen, waarmee gebruikers krachtige cloud gebaseerde applicaties kunnen ontwikkelen zonder traditionele coding ervaring.

Dit evenement is een uitgelezen kans voor enthousiaste techies, startups en entrepeneurs om de laatste ontwikkelingen en trends in cloud technologie te ontdekken. Voor meer informatie bezoek je de officiële Cloud Expo Europe website: https://www.cloudexpoeurope.de/

logo-cloud-expo.png

Inzichten van industry leaders op de Cloud Expo Europe


Cloud Expo Europe Frankfurt biedt een schat aan kennis en inzichten van tech experts en industry leaders. Krijg waardevolle inzichten in de laatste trends, ontwikkelingen en best practices uit de cloud technologie sector door keynote speeches, panel discussies en workshops bij te wonen.

Netwerk en samenwerkings kansen

Cloud Expo Europe Frankfurt biedt verschillende mogelijkheden om te netwerken met industrie experts en nieuwe samenwerkingen op te starten met potentiele partners en leveranciers. We ontmoeten je graag op onze stand.

Meer over Cloud Expo Europe

Bram Berkelaar

Bram Berkelaar

CEO

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Gerelateerde Blog


toon alles