Het nieuwe partnership tussen Betty Blocks en EsperantoXL is een feit. De krachten zijn gebundeld en EsperantoXL zet vanaf nu het Betty Blocks Rapid Application Development (RAD) platform in bij haar klanten. EsperantoXL levert hierdoor zeer snel maatwerksoftware en ondersteunt organisaties daardoor nóg beter in de digitale transformatie.

Digitale transformatie


Roel Hoeks, Directeur EsperantoXL “We concludeerden als snel dat de meest succesvolle projecten een doorlooptijd hebben van minder dan 3 maanden. We realiseren ons dat we een sterke partner nodig hebben waarmee we snel applicaties van hoge kwaliteit kunnen opleveren. Met Betty Blocks hebben wij hiervoor de perfecte partner gevonden.”

Snelle doorlooptijd key factor voor succes

Tijdens een terugblik over de afgelopen jaren kwam EsperantoXL tot de conclusie dat de meest succesvolle projecten een doorlooptijd hadden van minder dan 3 maanden. Niet geheel onverwachts onderbouwt dit de conclusie dat snelheid een key factor is in IT-projecten. EsperantoXL trok ook de conclusie dat traditioneel programmeren niet de mogelijkheden biedt om deze snelheid te bereiken. Op zoek dus naar nieuwe mogelijkheden om snel, kwalitatief hoogwaardig maatwerksoftware te leveren zijn de stappen voor een langdurige samenwerking in gang gezet. De eerste resultaten zijn veelbelovend.

Snelheid: de klant gaat ervan uit, bedrijven zoeken naar aansluiting

EsperantoXL optimaliseert de operationele processen van klanten en integreert deze naadloos in bestaande IT-omgevingen. Met de inzet van het Betty Blocks-platform levert dit een snelheidswinst op tot wel 10x ten opzichte van traditioneel programmeren. Deze snelheid is de absolute meerwaarde die EsperantoXL met het Betty Blocks-platform aan haar klanten levert.

Door razendsnel applicaties uit te rollen en processen te optimaliseren, ondersteunt EsperantoXL de digitale transformatie van organisaties en creëren zij gelijk nieuwe innovatiekracht. Dit werkt voor deze organisaties ook weer positief door richting hun klanten en de klantbeleving. In deze tijd is snelheid niet meer een vraag, maar simpelweg een verwachting van klanten.

Zelfde visie over softwaremodernisatie

De duidelijke match en het daaruit voortgekomen partnership tussen Betty Blocks en EsperantoXL is gebaseerd op dezelfde visie op softwareontwikkeling. Moderne tijden vragen om een moderne aanpak. Ook voor softwareontwikkeling. Het moet sneller, gemakkelijker & toegankelijker en voor iedereen mogelijk zijn. Stop met programmeren en start met visueel modelleren.

Over Betty Blocks

Betty Blocks, een jong en snelgroeiend IT-bedrijf, biedt met haar RAD-platform een ontwikkelplatform aan voor bedrijfs- en webapplicaties. Op dit platform ontwikkel je, door middel van visuele bouwblokken, zeer snel maatwerk en koppelingen met externe systemen. Zonder coderen en tot wel 10x sneller dan traditioneel programmeren. Betty Blocks is een door Gartner erkend applicatie-ontwikkelplatform

Over EsperantoXL

EsperantoXL is specialist in het ondersteunen van organisaties bij hun digitale transformatie. Met ruime ervaring in het optimaliseren van bedrijfskritische processen, is EsperantoXL in staat het IT-landschap van een organisatie aan te laten sluiten bij hun huidige business.

FAQs


Hoe werkt Betty Blocks?

Betty Blocks is een platform voor low-code development. Je bouwt er applicaties aan de hand van een grafische user interface, waardoor je zelf weinig tot geen code hoeft te schrijven.

Hoe werken no-code platforms?

No-code platforms werken op basis van een grafische user interface. Bij de ontwikkeling van applicaties hoef je zelf geen code te schrijven.

Waarom bestaan er no-code platformen?

No-code platformen bestaan omdat businessprofielen sneller op de behoeften van klanten willen inspelen. No-code laat toe op een heel visuele en intuïtieve manier applicaties te ontwikkelen, waarbij je zelf geen code hoeft te schrijven.

In 4 weken een papiervrij kantoor

In deze whitepaper laten we zien hoe je binnen een aantal weken de omslag kunt maken naar een papiervrij kantoor.

Lees meer
Roel Hoeks

Roel Hoeks

Managing Director

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Gerelateerde Blog


toon alles