Tijdens het evenement Betty Blocks on Stage op donderdag 14 maart jl. kreeg EsperantoXL de award uitgereikt. Tom Oudhuis, VP Channel Sales van Betty Blocks: ‘EsperantoXL is de terechte winnaar omdat het op meerdere fronten als beste uit de bus is gekomen. Het heeft de meeste mensen opgeleid, veel energie gestoken in zowel de marketing als het platform zelf én hun opdrachtgevers zijn zeer tevreden. Dit zien we niet alleen online terug, maar ook in het aantal organisaties dat kiest voor EsperantoXL. Het bedrijf is een waardevolle partner voor Betty Blocks en we kijken dan ook uit naar verdere samenwerking.’

Intensieve partnership


In 2018 was EsperantoXL reeds genomineerd voor de Partner of the Year Award. Sindsdien heeft de automatiseerder uit De Meern de samenwerking met Betty Blocks geïntensifieerd, vertelt directeur Bram Berkelaar: ‘Niet alleen hebben we technische feedback gegeven en samen de Betty Blocks Academy opgezet. Ook hebben we gezamenlijk mooie aanbestedingen van onder andere Gasunie en de provincie Zuid-Holland gewonnen en intensief samengewerkt in het uitvragen van klanten.’

Vijfsterrenrecept voor waarmaken groeiambities


Berkelaar: ‘Het succes van deze projecten, de klanttevredenheid en de drive van onze medewerkers om het beste in het platform naar boven te halen, blijken een vijfsterrenrecept te zijn. We zijn supertrots op onze medewerkers omdat ze al die succesvolle projecten bij onze klanten hebben gedraaid en gedreven zijn om iedere dag weer beter te worden op het Betty Blocks-platform. De award is een bevestiging dat Betty Blocks het perfecte platform én de juiste partner is om onze groeiambities waar te maken.’

Positie als nummer 1 Betty Blocks-specialist uitbouwen


De award is een extra impuls voor EsperantoXL’s groeiambitie met het no-code-ontwikkelplatform, stelt de directeur: ‘We willen het komende jaar flink doorgroeien in het aantal medewerkers dat we opleiden op het Betty Blocks-platform, trainingen geven voor klanten en partners, mooie nieuwe accounts tekenen en grotere projecten draaien. Door de aangekondigde samenwerking tussen Betty Blocks en Microsoft gaan er ook veel nieuwe deuren open. Als nummer 1 Betty Blocks-specialist willen we onze positie verder uitbouwen in Europa, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.’

Over EsperantoXL


EsperantoXL is opgericht in 2002 en levert maatwerk IT-projecten, zoals self-service portalen, het inrichten van backoffice-omgevingen, het ontwikkelen van mobiele apps en het automatiseren van processtappen om medewerkers optimaal te ondersteunen in hun taken. In plaats van traditioneel programmeren is de focus de laatste jaren meer en meer komen te liggen op Rapid Application Development en no-code applicatie-ontwikkeling, waarbij overwegend gebruik wordt gemaakt van Betty Blocks.

Binnen de EsperantoXL Academy worden trainingen gegeven op het gebied van Robotic Process Automation en no-code-ontwikkeling met Betty Blocks. Met App in a Day ontwikkelt EsperantoXL samen met bedrijven binnen één dag een prototype voor een applicatie.

Over Betty Blocks


Betty Blocks is een no-code High productivity application Platform as a Service (hpaPaaS-platform). Op basis van visuele bouwblokken kunnen backoffice-, web- en mobiele applicaties tot tien keer sneller worden ontwikkeld. Betty Blocks werkt volledig in de cloud en stelt gebruikers in staat om ook zonder specialistische programmeerkennis complexe applicaties te bouwen.

Kernelementen van het platform zijn de User Interface Builder die te combineren is met alle JS-frameworks, Visual Modeling, Reusability en integraties met webservices.

Met kantoren in acht landen bedient het snelgroeiende IT-bedrijf uit Alkmaar inmiddels ruim 5000 gebruikers in meer dan 150 landen.

FAQs


Waarom Betty Blocks?

Betty Blocks is een no-code platform dat toelaat op een heel visuele en intuïtieve manier applicaties te ontwikkelen, zonder zelf code te schrijven. Zo kunnen bedrijven veel sneller applicaties inzetten die inspelen op de noden van klanten.

Wat is het beste no-code platform?

Volgens onderzoeksbureau Gartner behoren Betty Blocks, Mendix en OutSystems tot de beste no-code en low-code platforms.

Waarom bestaan er no-code platformen?

No-code platformen bestaan omdat businessprofielen sneller op de behoeften van klanten willen inspelen. No-code laat toe op een heel visuele en intuïtieve manier applicaties te ontwikkelen, waarbij je zelf geen code hoeft te schrijven.

Bram Berkelaar

Bram Berkelaar

CEO

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Gerelateerde Blog


toon alles