Op donderdag 30 april organiseerde Thinkwise een feestelijk diner ter gelegenheid van de jaarlijkse Partner Alliances Day, waarbij de Partner Awards werden uitgereikt. In verschillende categorieën werden partners in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan het succes van het low-code platform Thinkwise. Het was een prachtige avond en als kers op de taart heeft EsperantoXL de National Partner of the Year Award gewonnen!

“EsperantoXL is het voorbeeld voor onze System Integrator-community omdat zij in bezit zijn van zeer gekwalificeerde consultants met wie zij een sterke pipeline creëren, goede deals sluiten en mooie projecten afsluiten. Denk aan organisaties zoals Legit Forum en Leidsche verzekeringen. Zij hebben onder andere deze leads aangedragen en zijn samen met Thinkwise de projecten gestart met een succesvolle afronding als resultaat. EsperantoXL verdient, tweede keer op rij, deze award door hun blijvende inzet, nuchtere houding en zoals eerder gezegd: door hun zeer gekwalificeerde consultants”, aldus Thinkwise. Een groter compliment kunnen we niet bedenken!

Als partner van Thinkwise hebben we het afgelopen jaar veel met hen samengewerkt en elke keer weer zijn we ervan overtuigd dat het bundelen van onze kwaliteiten de meerwaarde oplevert die nodig is. De National Partner of the Year Award is dan ook een prachtige erkenning voor onze inzet en toewijding. Met onze expertise willen we blijven bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van verschillende software-oplossingen, waarmee we onze klanten kunnen helpen bij het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Bij EsperantoXL geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Het winnen van deze award benadrukt voor ons dat we op het juiste spoor zitten. Want samen kom je verder dan alleen. Samen met Thinkwise hebben we geweldige resultaten behaald en deze award is een prachtige bevestiging daarvan.

We willen namens EsperantoXL Thinkwise en onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking.

Op naar nog meer succesvolle samenwerkingen!

Bram Berkelaar

Bram Berkelaar

CEO

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Gerelateerde Blog


toon alles