Wij zijn natuurlijk zeer verheugd om onze Partner status te continueren, omdat deze ons in staat stelt om dicht tegen de nieuwe ontwikkelingen van het platform te blijven.

EsperantoXL ziet de kracht van het Betty Blocks platform in het snel kunnen opbouwen van een applicatie-omgeving waarin flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid de belangrijkste vereisten zijn. Sinds de start van onze samenwerking met Betty Blocks in 2016 hebben we de ontwikkelingen van het platform van dichtbij meegemaakt.

Inmiddels hebben we tientallen applicaties voor klanten uit diverse sectoren ontwikkeld, waardoor we over een schat aan ervaring beschikken. We leiden onze klanten op in het zelf ontwikkelen van functionaliteiten en het beheer. Een aantal van hen is inmiddels prima in staat om geheel zelfstandig nieuwe applicaties te ontwikkelen. Hierbij worden we nog wel eens ingevlogen voor second opinion of advies over de voorgenomen plannen.

Meer weten over de mogelijkheden
van Betty Blocks voor uw organisatie?

We houden regelmatig webinars waarin we bepaalde elementen van het platform belichten of een meer generieke visie op no code geven. Op onze evenementen pagina staan de geplande sessies voor u op een rij.

Onze evenementen


Bram Berkelaar
Blog geschreven door

Bram Berkelaar

CEO

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Gerelateerde Blog


toon alles