Goed nieuws uit de hoek van het no-code platform Betty Blocks! Er is nu een nieuwe versie beschikbaar van de ‘Block Store’. Met deze update kun je blocks van web services met één druk op de knop installeren in jouw eigen webapplicaties zoals bijvoorbeeld Mollie, Google, Exact Online en andere API geïntegreerde externe systemen. Dit is voor EsperantoXL een fijne ontwikkeling. Zo kunnen we onze klanten nog beter helpen bij het verbeteren en digitaliseren van bedrijfsprocessen.

Belangrijkste veranderingen


Door de nauwe samenwerking van EsperantoXL met Betty Blocks heeft de update ook gevolgen voor EsperantoXL. De belangrijkste veranderingen op een rijtje:

Nog eenvoudiger

De no-code webapplicatie van Betty Blocks was al relatief eenvoudig maar is met de nieuwe ontwikkeling nog eenvoudiger geworden. Een koppeling hoeft niet meer handmatig gegenereerd te worden. Hierdoor is het eenvoudiger om een connectie te maken met andere systemen waardoor er meer mogelijkheden zijn. Dit betekent dat EsperantoXL nog beter en sneller aan de wensen van de klanten kan voldoen.

Meer flexibiliteit

Door de nieuwe update kunnen Blocks nu ook met anderen worden gedeeld. Hierdoor hoeft een feature slechts één keer te worden ontwikkeld. Hierna is deze voor altijd beschikbaar op de applicatie en ook herbruikbaar naar andere applicaties toe. Deze flexibiliteit sluit aan op de missie van EsperantoXL om klanten mee te laten bewegen met veranderingen, zonder dat alles omgegooid hoeft te worden.

Bedrijfsproces optimaliseren?

EsperantoXL is dus zeer tevreden over deze nieuwe update. Wil je weten of wij je verder kunnen helpen met behulp van het Betty Blocks platform? Lees hieronder hoe wij te werk gaan:

Doordat wij werken met Betty Blocks, kunnen wij je in korte tijd voorzien van op maat gemaakte software oplossingen. Aan de hand van een wireframe-sessie bepalen wij samen met jou de aanpak om de applicatie voor jouw bedrijf te realiseren. Dit houdt in dat we alle vragen en wensen helder krijgen en elkaars rollen en verantwoordelijkheden bespreken. Vervolgens gaan wij aan de slag met de applicatie. Verandert er iets in de wensen? Geen probleem! Wij kunnen snel schakelen en veranderen het bouwproces zoals jij dat wilt.

Ben je benieuwd wat EsperantoXL kan doen voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

FAQs


Waarom Betty Blocks?

Betty Blocks is een no-code platform dat toelaat op een heel visuele en intuïtieve manier applicaties te ontwikkelen, zonder zelf code te schrijven. Zo kunnen bedrijven veel sneller applicaties inzetten die inspelen op de noden van klanten.

Wat is het beste low-code platform?

Volgens onderzoeksbureau Gartner behoren Betty Blocks, Mendix en OutSystems tot de beste low-code platforms.

Bram Berkelaar

Bram Berkelaar

CEO

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Gerelateerde Blog


toon alles