Op 12 oktober organiseert Thinkwise haar jaarlijkse Low Code Summit in het Orpheus Theater in Apeldoorn. Als Silver partner is EsperantoXL natuurlijk ook vertegenwoordigd tijdens het event, je bent van harte welkom op onze stand.

Dit jaar staat de Summit in het teken van 'Accelerate digital strategies to face ongoing disruption'.

Tijdens de Summit zul je ontdekken hoe low code zich heeft ontwikkeld van prototype en app ontwikkeling tot een duurzaam transformatie platform. Schrijf je vandaag nog in om met andere gelijkgestemde IT professionals de toekomst van low code te ontdekken.

EsperantoXL heeft een team afgevaardigd om deel te nemen aan de hackathon, waarvan de resultaten aan het einde van de dag aan het publiek getoond worden.

Het belooft een zeer innovatieve dag te worden, op een prachtige locatie, met een uitdagend programma, inspirerende sprekers en de mogelijkheid om te netwerken met 1.000+ beslissers.

Ontdek de succesverhalen van Thinkwise klanten en partners. Wat waren de impact en business voordelen van de verschuiving naar een duurzaam transformatie platform?

Of neem deel aan de deep dive technische sessies voor vragen als: wat zijn de beste keuzes om met CI/CD tooling te werken?

Waar en Wanneer

12 Oktober - 09:00 - 18:00
Locatie: Theater & Congres Orpheus
Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn

Het programma:

09:00: Walk-in
09:30: Start program
10:30: Coffee break
11:00: Start tech track & business track
12:50: Networking lunch
13:50: Start program mainstream
- Tech track/business track
- Keynote by Thinkwise CVO Victor Klaren
- Results Hackaton
16:30: Closing Act & Drinks

Bram Berkelaar

Bram Berkelaar

CEO

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Gerelateerde Blog


toon alles