Voor de allereerste keer zijn dit jaar de Thinkwise Partner Awards uitgereikt. De winnaars zijn afgelopen week bekend gemaakt. Thinkwise reikte de awards uit aan partners die een aanzienlijke groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Rogier van Konijnenburg, Sr. Partner manager van Thinkwise: “Het afgelopen jaar hebben onze partners wederom een onmisbare bijdrage geleverd aan het succes van Thinkwise Software. Samen met onze partners werken we hard aan de modernisering en realisatie van enterprise business software bij een groot aantal organisaties. We bedanken al onze partners dit jaar weer voor hun fantastische prestaties en het vertrouwen in Thinkwise. We kijken dan ook al uit naar een nieuw succesvol jaar waarin we samen met onze partners veel bedrijven gaan helpen om met hoge snelheid te innoveren en digitaal te transformeren. EsperantoXL is de onbetwiste winnaar van deze award!”

We zijn super vereerd met het winnen van de Thinkwise System Integrator Partner of the Year 2020 Award! Een blijk van waardering voor de mooie resultaten van het afgelopen jaar en de diverse projecten die lopen. Ons team van Thinkwise experts heeft dit jaar grote stappen gezet en hiernaast zijn we natuurlijk trots op de samenwerking met onze opdrachtgevers en Thinkwise.

Thinkwise_webinar_01.jpg

Roel Hoeks, Managing Partner van EsperantoXL: “EsperantoXL heeft het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt in zowel de ontwikkeling qua expertise als het realiseren van nieuwe projecten met het low-code platform van Thinkwise. Juist met de hulp van het Thinkwise platform hebben we aan onze klanten kunnen aantonen dat het moderniseren van legacy én snel waarde toevoegen daadwerkelijk mogelijk is. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we met deze aanpak de komende jaren nog harder kunnen groeien om organisaties die te maken hebben met uitdagingen op het gebied van legacy, te kunnen helpen met het automatiseren van hun processen. Wij zijn dan ook erg trots op deze erkenning van Thinkwise.”

Waarvoor is low-code platform Thinkwise geschikt?

In deze whitepaper maak je kennis met low-code softwareontwikkeling in het algemeen en met Thinkwise in het bijzonder.

Lees meer
Bram Berkelaar

Bram Berkelaar

CEO

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Wij kunnen je er meer over vertellen.

Gerelateerde Blog


toon alles