Cta marleen

Je ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Heb je nog vragen over het event, schroom dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder!

Bekijk nog meer evenementen hieronder.

13-10-2021

Webinar | wat is Thinkwise

Wat is Thinkwise en wat kan mijn organisatie er mee bereiken? Tijdens dit webinar zal een demonstratie van Thinkwise als low-code platform gegeven worden. We laten je de werkwijze zien die hierin toegepast wordt, waarom je voor deze aanpak zou kiezen en wat voor soort oplossingen je hiermee kunt maken met voorbeelden uit de praktijk.

Lees meer
20-10-2021

Webinar | 4 jaar No Code samenwerking bij Actief Werkt!

Uitzendbureau Actief Werkt! was in 2017 één van de eerste klanten van EsperantoXL die het No Code avontuur aandurfde. In de afgelopen vier jaar is er veel ontwikkeld op het platform, zowel door EsperantoXL als door Actief Werkt! zelf. Een mooi moment dus om van Theo Kooijmans (applicatie architect bij Actief Werkt!) te horen waarom er voor No Code is gekozen, welke voordelen dit de organisatie heeft gebracht en wat de plek van No Code binnen Actief Werkt! is.

Lees meer
03-11-2021

Webinar | wat is WEM

Wat is No Code en wat kan mijn organisatie er mee bereiken? Tijdens dit webinar zal een demonstratie van WEM als platform gegeven worden. We laten je de werkwijze zien die hierin toegepast wordt, waarom je voor deze aanpak zou kiezen en wat voor soort oplossingen je hiermee kunt maken met voorbeelden uit de praktijk.

Lees meer