Rapid Application development


Rapid Application Development

Rapid Application Development is een razendsnelle softwareontwikkelmethode. Door de combinatie van Agile en No-Coding ontwikkelplatformen ontwikkelen we in hoog tempo jouw maatwerk applicaties. Dit kan tot 10x sneller dan de traditionele manier.

Lees meer

EsperantoXL Academy


EsperantoXL Academy

In onze Academy bieden we No-Code trainingen voor geïnteresseerden die voor zichzelf de keuze hebben gemaakt om de overstap naar het digitale domein te maken.

Lees meer

Onze werkwijze


Ervaar het gemak van

No-code

In no time nieuwe applicaties ontwikkelen
Lees meer

Ontdek de kracht van

Low-code

Snel ontwikkelen van betaalbare bedrijfskritische applicaties
Lees meer

Ontwikkelplatformen


Betty Blocks

Betty Blocks werkt volledig in de cloud en stelt gebruikers in staat om ook zonder specialistische programmeerkennis diverse applicaties te bouwen. Betty Blocks staat bekend als een zogenoemd hpaPaaS-platform (High productivity application Platform as a Service).

Over Betty Blocks

WEM modeler

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen.

Over WEM

Thinkwise

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

Over Thinkwise