Organisaties moeten zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen. De juiste informatie op de juiste plek en tijd is noodzakelijk om te overleven. Hiervoor is het belangrijk om applicaties te gebruiken die precies aansluiten bij de manier van werken van de organisatie. Digitale innovatie is de sleutel om als organisatie te kunnen groeien, hiervoor heb je de juiste mensen en technologie nodig.

EsperantoXL is premium partner van Betty Blocks, het No Code platform waarmee je zelf apps kan ontwikkelen zonder dat je informatica gestudeerd hebt. Onze trainer consultants hebben veel applicaties gebouwd met het Betty Blocks platform waardoor ze over een perfecte mix van theorie en praktijkervaring beschikken.

Wat kun je verwachten?


  • Met onze Betty Blocks Citizen Developer training leer je zelf die applicaties te ontwikkelen die echt aansluiten bij de manier waarop je wilt werken.
  • In twee dagen leren we je hoe je een app ontwikkelt met het Betty Blocks-platform. Door het gebruik van bouwblokken werk je sneller én hoef je niet te kunnen programmeren. We laten zien wat er mogelijk is met “no code” zodat je dit in je dagelijkse werk kunt gaan inzetten.
  • In de training doe je ervaring op met het Betty Blocks platform. We leren je hoe je een datamodel opzet en de data vanuit de backoffice beheert. Je gaat aan de slag met actions om workflows te bouwen en leert de juiste autorisaties in te richten. We laten je ervaren hoe je door middel van de UI Builder zelf snel webapplicaties in elkaar zet en hoe je koppelingen met andere websystemen inricht. Aan het einde van de training heb je dan je eerste eigen applicatie in elkaar gezet.

Wat levert het je op?


Na afloop van deze tweedaagse training heb je de mogelijkheid om je te certificeren als Betty Blocks citizen developer en kun je zelfstandig nieuwe apps ontwikkelen. Hoe cool is het om dat te kunnen vertellen op een feestje?

Nu instappen op deze ontwikkeling zorgt voor een prima uitgangspositie op de arbeidsmarkt.

“Ik heb deze dagen als zeer positief ervaren! Tot nu toe waren wij erg gericht bezig geweest met Betty Blocks, dus vooral met onze eigen case. Door deze training kwamen er oplossingen en mogelijkheden van Betty aan het licht waar wij nog geen weet van hadden. Dus heel veel ideeën opgedaan welke wij direct maar ook in de toekomst toe kunnen passen. Ook was het leuk om met andere gebruikers ervaringen uit te kunnen wisselen. Voor mij was dit dus een groot succes! (Bas deed het ook erg goed, petje af !)”

Robert Koetsier – CleanAir by Baker

“In één zin : “Niveau van de trainer was uitstekend. De faciliteiten waren top. De actieve leervorm als erg positief ervaren”.

Toelichting:

Ik heb veel inzicht gekregen in de mogelijkheden van Betty Blocks. Door eerst een stuk theorie te behandelen om deze vervolgens in de praktijk te brengen spreekt alles snel tot de verbeelding. Bas is een uitstekende trainer met veel kennis van de materie. Hij legt goed uit en geeft veel ruimte tot vragen stellen. De accommodatie bij EsperantoXL was goed toegankelijk en de lunch was prima. Bedankt voor de 2 leuke leerzame dagen”

Reinald Arends – Gasunie

“Ik had al enige tijd ervaring met Betty Blocks als klant van EsperantoXL. Maar in deze twee dagen toch even terug naar de basis kunnen gaan. Erg nuttig en leuk!”

Danny Driesen – CleanAir by Baker


“Ik heb de cursus als zeer leerzaam ervaren. Ik heb een hoop dingen geleerd die ik in de praktijk zelf nog niet ondervonden had. Ik heb zelf geen IT achtergrond en heb door de eenvoud van Betty en de goede uitleg van Bas toch zelf een simpele webshop kunnen bouwen. Waren 2 super leerzame dagen.”

Theo Kooijmans – Actief Werkt!

Cta coffee

Ben je er klaar voor
om je carrière een nieuwe wending te geven?

Schrijf je dan nu in voor de Betty Blocks training en bouw slimme apps voortaan zelf en snel!

No-code academy training


  • Kosten : € 1500,- exl. BTW
  • Lunch : inclusief
  • Adres : Korenmolenlaan 1-G, Woerden

Na aanmelding nemen we contact met je op.