Ben je geïnteresseerd in RPA maar weet je niet precies hoe te beginnen?

Je processen zijn arbeidsintensief en bestaan uit veel repeterende werkzaamheden. Je zou ze willen stroomlijnen of automatiseren. Maar niet iedere proces is een kernproces en rechtvaardigt een groot project en hoge ICT-investeringen.

Robotic Process Automation (RPA) is hier de oplossing voor.

Met RPA stroomlijn je processen snel, eenvoudig en met lage kosten. En zonder aanpassingen in je ICT-infrastructuur. Met RPA bouw je een ‘virtuele robot’ die de repeterende handelingen voor je uitvoert. Je medewerkers krijgen daardoor meer tijd om écht waarde te creëren voor de klant.

Waarom RPA?


Omdat een robot wordt ingericht op basis van de bestaande IT-architectuur, blijven grote investeringen in de bestaande IT architectuur bespaard. Men geniet echter wel van de voordelen. De belangrijkste voordelen van RPA zijn:

  • Snel resultaat
  • Met bestaande ICT, geen grote aanpassingen nodig
  • Beperkte inzet, altijd een positieve business case
  • Verhoogde Agility of wendbaarheid

RPA Foundation

Ben je geïnteresseerd in RPA maar weet je niet precies hoe te beginnen? Wij hebben de RPA Foundation training samengesteld om aan te sluiten op je behoefte. Na deze training ben je bekend met de essentiële ‘ins’ en ‘outs’ van RPA.

Meer informatie

RPA Essential Training

De RPA Essential training vormt een goede opmaat voor diegene die een stapje verder willen gaan dan de basis van RPA, maar nog niet een intern RPA programma willen opzetten.

Meer informatie

RPA Technical training

Al behoorlijk wat stappen gezet in de robotisering van processen, maar nog lang niet uitgeleerd? In de RPA technical training gaan we je nog verder helpen in jouw specialisatie.

Meer informatie

Logo roborana nl

Per mei 2020 is onder RPA dienstverlening ondergebracht bij Roborana Nederland.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van RPA trainingen dan kunt u ons bereiken op +31 850 645964.