Wat Is Rapid Application Development?Rapid Application Development is een razendsnelle Agile-methode om software te ontwikkelen. Met de nieuwste generatie ontwikkelplatformen is het zelfs mogelijk om jouw applicatie tot 10 keer sneller te ontwikkelen dan met normaal programmeren.

Organisaties hebben vaak software die voor 80% tot 90% aansluit bij hun business. Voor de overige zaken hebben zij hun processen aangepast aan de software. Met onze no- en low-coding platformen en uitgebreide integratiemogelijkheden met bestaande systemen zorgen wij ervoor dat de software zich aanpast aan uw business!

Wat zijn de voordelen van RAD voor jouw bedrijf?

Rapid Application Development kent vele voordelen. De belangrijkste voordelen zetten we hieronder voor je op een rij.

Tot 10 keer sneller dan normale softwareontwikkeling

RAD maakt applicatieontwikkeling flexibel en schaalbaar

RAD is makkelijker te koppelen aan bestaande systemen

Met RAD heb je snel resultaat en een korte terugverdientijd

Bijsturen op basis van nieuwe ontwikkelingen kan snel en eenvoudig

EsperantoXL Ontwikkelt Razendsnel Jouw Applicaties

RAD stappenplan voor jouw bedrijf


Onze aanpak is vooral geschikt voor organisaties die flexibel moeten zijn in hun business en organisaties die processen willen automatiseren of verbeteren. Ben je benieuwd naar wat Rapid Application Development kan betekenen voor jouw organisatie? We ontdekken graag samen met jou de mogelijkheden.

Met onze lange ervaring op het gebied van RAD werpen we een blik op de gewenste softwareapplicatie. We bepalen de stapsgewijze aanpak om deze te realiseren met Rapid Application Development.

Onze werkwijze


Ervaar het gemak van

No-code

In no time nieuwe applicaties ontwikkelen
Lees meer

Ontdek de kracht van

Low-code

Snel ontwikkelen van betaalbare bedrijfskritische applicaties
Lees meer

Ontwikkelplatformen


Betty Blocks

Betty Blocks werkt volledig in de cloud en stelt gebruikers in staat om ook zonder specialistische programmeerkennis diverse applicaties te bouwen. Betty Blocks staat bekend als een zogenoemd hpaPaaS-platform (High productivity application Platform as a Service).

Over Betty Blocks

WEM modeler

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen.

Over WEM

Thinkwise

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

Over Thinkwise

Ben je nieuwsgierig geworden naar Rapid Application Development voor jouw organisatie? Stuur een reactie of bel naar 085 760 35 99 voor een korte en vrijblijvende intake.

Meer over Rapid Application Development