Thinkwise biedt een krachtig applicatie platform waarmee je razendsnel webapplicaties of mobiele apps kunt ontwikkelen.

Moderniseer legacy software: Met Thinkwise moderniseert je je bedrijfssoftware op een unieke en kwalitatief hoge manier. Ongeacht de technologie.

Gericht op omvangrijke en complexe applicaties: Thinkwise vindt dat echte digitale transformatie begint bij het moderniseren van het hart van het applicatielandschap.

Future proof: Met Thinkwise zijn je applicaties onafhankelijk van technologie, en hoef je feitelijk alleen een digitale bouwtekening te worden onderhouden. Hierdoor vervalt de noodzaak om applicaties opnieuw te ontwikkelen.

Ongekende snelheid: Software die eeuwig meegaat is alleen zinvol als je het ook makkelijk kunt aanpassen. Het Thinkwise Platform verhoogt de productiviteit enorm, ook na live-gang.

Agile samenwerken: met de Software Factory kun je requirements en user stories vastleggen om op een agile manier door te ontwikkelen.

Connectivity: Bedrijfssoftware die ontwikkeld is met het Thinkwise Platform integreert probleemloos met al je bestaande bedrijfssoftware zoals Microsoft Office en andere commodity software.

Thinkwise

Thinkwise is een Nederlands softwarebedrijf en is leverancier van een eigen low-code softwareontwikkelplatform waarmee eenvoudig en snel smart enterprise software gerealiseerd wordt. Sinds de oprichting in 2002 door Robert van der Linden en Victor Klaren is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de enterprise software markt

Zonder professionele enterprise software kunnen bedrijven tegenwoordig niet meer optimaal functioneren. Toch is deze software vaak inflexibel en verouderd. Het is doorgaans een groot risico om deze bedrijfssoftware te vernieuwen. Dat past niet meer in deze tijd van digitale transformatie. Met Thinkwise moderniseert je je legacy software en realiseer je flexibele toekomstbestendige software die met je organisatie meegroeit en verandert. Thinkwise levert zijn platform zowel aan softwareleveranciers als aan bedrijven die met een licentie in-house software realiseren.

WEM

Gratis demo

Wil je meer weten over de snelheid en eenvoud van Thinkwise én hoe dit een meerwaarde kan bieden in jouw organisatie?

In een demo van een uur laten onze consultants het allemaal zien. Stuur ons een berichtje en wij plannen een demo voor je in.

Hét ontwikkelplatform voor bedrijfskritische applicaties

Tegenwoordig is er een breed scala aan low-code- en no-code-ontwikkelplatformen beschikbaar. Waar Thinkwise zich mee onderscheidt, is dat je met een gerust hart enterprise ready, bedrijfskritische applicaties kunt bouwen. Waar je bij de andere low-code platformen wéér een app of portal bouwt, ontwikkel je met Thinkwise omvangrijke en complexe systemen die het hart vormen van je infrastructuur.

Thinkwise: wat voor applicaties?

Thinkwise begon in 2002 als low-code-alternatief voor ERP-systemen en het platform is groot geworden in custom ERP’s. Tegenwoordig kun je met het applicatieplatform een breed scala aan verschillende applicaties bouwen. Denk bijvoorbeeld aan wagenparkbeheer- en ordermanagementsystemen en aan applicaties op het gebied van voorraadbeheer, productie en logistiek.

Thinkwise is ook geschikt voor zeer grote organisaties en bijzonder complexe applicaties. Zo heeft de internationale industriële onderneming VDL Groep haar bestaande ERP-systeem gemoderniseerd met Thinkwise. Wegens specialistische aspecten als hosting en serverinrichting is Thinkwise geen geschikte keuze voor platte organisaties zonder eigen IT-afdeling. Ook voor kleinere applicaties is Thinkwise minder geschikt.

Moderniseren van legacy-software

Vaak is Thinkwise het meest voor de hand liggende platform voor het aanpassen of uitbreiden van legacy-software. Veel organisaties schrikken ervoor terug om deze verouderde software te moderniseren omdat het risicovol zou zijn. Thinkwise maakt het echter mogelijk om te innoveren terwijl je het oude systeem in stand houdt.

Dankzij de tool Upcycler kun je namelijk bruikbare onderdelen recyclen zonder dat je de code hoeft om te zetten. Zo voorkom je een duur en tijdrovend traject voor maatwerksoftware.

Gratis demo

Heb jij plannen voor het vernieuwen of uitbreiden van het hart van je applicatielandschap en overweeg je Thinkwise? Vraag dan een gratis demo bij ons aan.

Onze consultant neemt je mee door het platform, legt uit wat de meerwaarde is voor jouw organisatie en vertelt alles over use cases en bestaande Thinkwise-applicaties.Meer over low-code


Ontwikkelplatformen


Betty Blocks

Betty Blocks werkt volledig in de cloud en stelt gebruikers in staat om ook zonder specialistische programmeerkennis diverse applicaties te bouwen. Betty Blocks staat bekend als een zogenoemd hpaPaaS-platform (High productivity application Platform as a Service).

Over Betty Blocks

WEM modeler

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen.

Over WEM

Thinkwise

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

Over Thinkwise