Wat Is WEM?Wem biedt een krachtig applicatie platform waarmee je razendsnel webapplicaties of mobiele apps kunt ontwikkelen.

Maatwerk Software, zonder programmeren

Bedrijfsapplicaties lanceren met de snelheid van jouw zakelijke behoeften

Snel en gemakkelijk integreren met bestaande software en databases

Mobile, responsive design, hybrid apps

Formele en informele processen bepalen hoe er in jouw organisatie wordt gewerkt. De detailkennis van de uitvoering van deze processen, en hoe ze worden uitgevoerd, zorgt voor productieve mensen in jouw organisatie en maakt jouw organisatie uniek.

WEM is een excellent platform om de consistentie, kwaliteit en compliance van je processen in te regelen, vast te leggen en te bewaken.
Gebouwd met WEM
Projecten gerealiseerd in WEM
WEM

Gratis demo

Wilt je weer weten over de snelheid en eenvoud van WEM en hoe dit een meerwaarde kan bieden in jouw organisatie?

In een demo van 1 uur laten onze consultants het allemaal zien. Stuur een berichtje en wij plannen een demo voor je in.

Meer over WEM


Ontwikkelplatformen


Betty Blocks

Betty Blocks werkt volledig in de cloud en stelt gebruikers in staat om ook zonder specialistische programmeerkennis diverse applicaties te bouwen. Betty Blocks staat bekend als een zogenoemd hpaPaaS-platform (High productivity application Platform as a Service).

Over Betty Blocks

WEM modeler

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen.

Over WEM

Thinkwise

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

Over Thinkwise