Wat Is Robotic Process Automation?Bij RPA zijn aanpassingen van ICT systemen niet nodig. In plaats daarvan worden er snel en eenvoudig software robots geïnstalleerd die op je huidige systemen werken. Deze software robots kunnen digitale processen volledig overnemen, of je medewerkers een groot deel van het werk uit handen nemen.

Robotic Process Automation was al populair bij grote bedrijven, maar ook het MKB erkent de vele voordelen van RPA. RPA biedt betaalbare en snel te realiseren oplossingen voor het verbeteren van de procesefficiëntie voor vrijwel iedere organisatie.

Wat zijn de voordelen van RPA voor jouw bedrijf?

Robotic Process Automation kent vele voordelen. De belangrijkste voordelen zetten we hieronder voor je op een rij.

Software robots werken onafgebroken door

Software robots maken geen fouten

De kosten van virtuele medewerkers zijn laag

Medewerkers hebben meer tijd voor waarde-toevoegende taken

RPA geeft snel resultaat en heeft een korte terugverdientijd

Er zijn geen aanpassingen nodig aan huidige systemen

Roborana NL Automatiseert Jouw Processen

RPA stappenplan voor jouw bedrijf


Ben je benieuwd naar wat Robotic Process Automation kan betekenen voor jouw bedrijf? We ontdekken graag samen met jou de mogelijkheden. Met onze lange ervaring op het gebied van RPA brengen we de beste kandidaat processen voor robotisering in kaart. We bepalen de stapsgewijze aanpak om deze te verbeteren met Robotic Process Automation.

In een razend tempo automatiseren we de processen met onze oplossingen op maat. Wij vinden het belangrijk dat we je organisatie achterlaten met geautomatiseerde processen én met medewerkers die goed opgeleid zijn om samen te werken met de software robots. Met een korte training zorgen we er dan ook voor dat je medewerkers digitaal in topconditie zijn.

En als je in de toekomst toch tegen een digitaal vraagstuk aanloopt, komen we graag weer langs!

Logo roborana nl
Ben je nieuwsgierig geworden naar Robotic Process Automation voor jouw organisatie? Stuur een reactie of bel naar +31 850 645964 voor een korte en vrijblijvende intake.

Whitepapers over Robotic Process Automation