Je visie is helder en de stip aan de horizon is bepaald.

Maar hoe kom je daar? Hoe zet je jouw ideeën om in een werkende oplossing? Tijdens een uitgebreid research traject is het lastig om in te spelen op nieuwe inzichten. Daarom werken wij in een sessie van 2 à 4 uur samen met jou een idee uit en kijken we naar de impact hiervan op een werkende oplossing.

Razendsnel een digitaal prototype van jouw innovatieve idee.

digit_wireframe-step-1.jpg

Onze methode combineert de wensen van de verschillende betrokkenen aan tafel, kijkt naar het beoogde doel en brengt vervolgens de bijbehorende processen in kaart. We maken geen aannames en zijn nieuwsgierig naar elk detail.

digit_wireframe-step-3b.jpg

Op basis van deze processen benoemen we de criteria voor een software oplossing. Hierna visualiseren we hoe deze oplossing eruit moet zien. Met jouw ervaring in bestaande systemen, heb jij waarschijnlijk al een idee van hoe je wilt dat functionaliteiten werken.

digit_wireframe-step-2.jpg

Vervolgens gaan wij met deze informatie aan de slag. We verwerken alle input die we verzameld hebben en leveren een compleet pakket: een overzicht van de betrokken processen, advies omtrent de aanpak van het project en/of integratie met bestaande systemen en schermvoorbeelden.

Dig IT kent verschillende voordelen


  • In één middag helderheid over de haalbaarheid en uitwerking van jouw idee
  • Met een Dig IT sessie kun je in een vroeg stadium aandachtspunten aan het licht brengen
  • Werken met business consultants ipv alleen developers, projectmanagers of de sales afdeling
  • De gedreven consultants zullen het proces goed doorgronden en denken mee met jouw idee
  • Een heldere samenvatting in de vorm van een visuele vertaling van de wensen
  • Advies omtrent de technische integratie van de oplossing in jouw bestaande IT architectuur
proj_uas_logo_258x206-1.jpg

“De samenwerking was enorm prettig. Het fijnste was dat het team van EsperantoXL meedenkt en kritische vragen durft te stellen. Ze dachten niet alleen mee met de uitdagingen waar wij op dat moment voor stonden, maar ze keken ook vooruit en wezen ons op processen waar wij nog niet bij stil hadden gestaan. EsperantoXL durft echt out-of-the-box te denken.”

Meer over dit project

Vragen


WAT KRIJG IK NU PRECIES MET DIG IT?
Een sessie van 2 à 4 uur waarin we jouw situatie doorgronden. Op basis hiervan ontvang je een uitwerking van het proces, schermvoorbeelden van een mogelijke oplossing en advies voor de aanpak van het project en eventuele integratie.

WAAR WORDT EEN DIG IT SESSIE GEHOUDEN?
We komen graag naar jou toe! Maar we kunnen de sessie natuurlijk ook bij ons op kantoor verzorgen.

KAN IK MEERDERE IDEEN BESPREKEN IN DE SESSIE?
Om volledig begrip te krijgen van het idee, de organisatie en de processen eromheen, duiken we per sessie in één idee. Sta je voor verschillende uitdagingen tegelijk? Dan helpen we je graag met het bepalen van de juiste aanpak van de Dig IT sessies.

MAG IK ANDERE PARTIJEN UITNODIGEN AAN TAFEL?
Jazeker, graag zelfs! Met meerdere partijen aan tafel kunnen we verschillende inzichten meenemen. Om ervoor te zorgen dat we focus houden op jouw visie, situatie en processen, bespreken we graag van te voren wie je kunt uitnodigen voor de Dig IT sessie.