Dat onze partnership met Betty Blocks in 2017 een aantal mooie nieuwe klanten en projecten heeft opgeleverd was heel erg plezierig. Maar hoe leuk is het om daarbij ook 3 nominaties te krijgen voor de prestigieuze Betty Blocks Awards die uitgereikt gaan worden tijdens de Betty Blocks on stage? Nou heel leuk! We zijn natuurlijk ontzettend blij met deze erkenning.

De eerste nominatie is voor de Newcomer of the Year! We vieren dit jaar ons Sweet Sixteen verjaardagsfeest, waar een debutanten Award natuurlijk niet bij kan ontbreken..

De tweede nominatie is voor de Partner of the Year, waarin we de handschoen opnemen tegen Holder en QNH. We merken zelf dat de klik met Betty Blocks op alle fronten aanwezig is. De komende jaren bouwen we dan ook graag door met de blokken uit Alkmaar!

Maar het meest trots zijn we op de nominatie  van ‘onze’ Frans Hoeks (en natuurlijk zijn hiervoor aanleiding gevende prestatie). Hij is  genomineerd voor de Engineer of the Year Award! Hij is bij ons ook nog in de race voor de Pitmaster of the Year, voor zijn BBQ craftsmanship. Mocht hij ze beiden winnen dan kun je naast een fantastische nieuwe applicatie ook een culinair hoogstandje van zijn Weber verwachten.

We houden je op de hoogte van de uitreiking via ons Twitter kanaal.

Wil je de Betty Blocks on stage ook bijwonen? Schrijf je dan in via https://www.bettyblocks.com/bettyblocks-on-stage.