EsperantoXL Evenementen

Bij EsperantoXL organiseren wij regelmatig diverse evenementen zoals: workshops, webinars en lunch sessies. Met deze evenementen willen wij de toepassing en waarde van no-coding en RPA bij jouw organisatie kenbaar maken. Dit doen wij middels interactieve sessies gericht op jouw vragen, uitdagingen en organisatie. Interesse? Klik op het type evenement die jouw aandacht trekt en zie wanneer het eerst volgende evenement plaats vindt!

Tijdens onze workshops in de Meern geven we meer informatie over een verscheidenheid van onderwerpen. Tijdens deze sessies behandelen we deze onderwerpen zowel in theorie als praktisch. Na de sessie heeft iedereen beter grip op het onderwerp en kan de voor- en nadelen hiervan goed inschatten.

Aankomende workshops

Een webinar behandelt verschillende aspecten van de tools die we gebruiken. We laten bijvoorbeeld zien hoe je het begin van een applicatie opzet of hoe je een webservice eenvoudig koppelt. De insteek van deze sessie is een stuk technischer dan de workshops maar ook zeker interessant voor mensen zonder technische achtergrond.

Aankomende webinars

Prikkelende ideeën ophalen die aan het denken zetten, dat gebeurt tijdens een lunch sessie. Een korte presentatie, goede lunch en een inspirerende spreker zorgen ervoor dat we stil staan bij de koers die we varen en de doelen die we voor onze organisaties stellen.
Een lunch sessie duurt ongeveer 3 uur.

Meer informatie

24 September | Workshop: Introductie van No-code

LET OP: nog enkele plekken beschikbaar!

Direct meer weten?

Kan je niet aanwezig zijn bij de evenementen of heb je liever een persoonlijke sessie? Neem contact op met Marleen Snaak via m.snaak@esperantoxl.nl of 030 6585 651.

Wij verwelkomen je graag bij ons op kantoor om je te voorzien van meer informatie omtrent no-coding en RPA.

Marleen Snaak | EsperantoXL