In de bouw- en vastgoedsector staat digitale transformatie de afgelopen jaren hoog op de agenda. Technologische ontwikkelingen zoals no-code platforms spelen een steeds grotere rol bij het transformeren van de manier waarop professionals binnen de sector te werk gaan. Niet alleen is digitalisering dé manier om in te spelen op de huidige ontwikkelingen, maar ook in de toekomst zal het een steeds grotere rol spelen. In dit webinar kijken we naar hoe no-code een prominente rol kan spelen in de bouw- en vastgoedsector, met concrete toepassingen van no-code ter inspiratie. Als je op zoek bent naar mogelijkheden om te ontdekken hoe no-code een perfecte aansluiting vormt voor de bouw- en vastgoedsector een must watch!

Deze snelle en efficiënte ontwikkelmethode waarbij naast IT'ers ook medewerkers uit de business van meet af aan zijn te betrekken, maakt momenteel furore. Marktvorser Gartner voorspelt dat in 2025 al 70 procent van alle nieuwe software via low/no code tot stand komt.

In dit webinar, in samenwerking met WEM, laten we je zien welke mogelijkheden er zijn voor de digitale transformatie voor deze sector.

14 december, 2023

15:00

Frans Hoeks
Uw spreker voor dit evenement

Frans Hoeks

Senior Business Consultant

Weet je nog niet welke webinar past, of mis je een onderwerp waar je het graag eens vrijblijvend met ons over zou willen hebben? Kom langs voor een kop koffie.

Evenement

webinar | Digitale transformatie in Bouw en Vastgoed

14-12-2023 15:00

Meld je aan voor de webinar


Gerelateerde Evenementen


toon alles