Veel bedrijven worstelen met een verouderde IT omgeving en zitten gevangen in standaard oplossingen waardoor de snelheid van hun digitale innovatie achterblijft en ze hun concurrentiepositie verliezen.

Tijdens de Libéma Open op 13 juni laten EsperantoXL en Thinkwise u graag zien welke mogelijkheden er zijn om uw organisatie hiervoor te behoeden en de stap te maken naar een continue vernieuwing van uw digitale processen.

"Vernieuwen - zo doen we het al jaren" met de oplossingen die we op het Thinkwise platform voor onze klanten hebben ontwikkeld. Of het nu gaat om een maatwerk ERP dat gemoderniseerd moet worden of een stuk maatwerk bovenop een standaard ERP als SAP. Met Thinkwise is legacy verleden tijd en kan het echte innoveren beginnen.

De Libéma Open is het tennistoernooi op gras in Nederland, dat door veel topspelers als voorbereiding wordt gezien op het Wimbledon toernooi. De editie 2024 heeft een mooi aantal top 10 spelers verzameld die strijden om de titel.

Tennis en padel zijn twee mooie voorbeelden van oude en nieuwe sport die samen zorgen voor een enorme groei in spelers, banen en speelplezier. De versnelling die de padelsport brengt in de traditionele tenniswereld is ongekend, de Nederlandse tennisbond mocht hierdoor vorig jaar 11% nieuwe leden verwelkomen. Tijdens het event is er tijd om zelf het padel spel te spelen onder begeleiding van een topspeler of te genieten van de tennisprofs in het toernooi.

13 juni, 2024

09:30

Bram Berkelaar
Uw spreker voor dit evenement

Bram Berkelaar

CEO

Weet je nog niet welke webinar past, of mis je een onderwerp waar je het graag eens vrijblijvend met ons over zou willen hebben? Kom langs voor een kop koffie.

Evenement

Libéma Open 2024

13-06-2024 09:30

Meld je aan voor dit evenement


Alle Evenementen