Wat is No-Code en wat kan mijn organisatie er mee bereiken? Tijdens ons uitgebreide webinar wordt een introductie van No-Code gegeven, wordt uitgelegd hoe het werkt, wat de voordelen zijn en hoe je No-Code in je organisatie kunt toepassen.

05 oktober, 2022

15:00

Hoe ziet een webinar er uit

Tijdens onze webinar neemt één van onze consultants je mee door het onderwerp van die dag. We geven je een demonstratie van hoe je iets kunt maken in Betty Blocks, WEM en Thinkwise. Als je een vraag hebt kun je die rustig stellen via de chat zodat we die kunnen behandelen.

Als je je hebt ingeschreven voor een webinar ontvang je enkele dagen voor het event een email met daarin een linkje naar onze online lesruimte. Daar kun je eenvoudig binnenkomen op het moment dat de webinar bijna begint. Toch helaas niet mogelijk om aan te sluiten? Geen probleem. We sturen een opname van de webinar naar je op.

Heb je een casus waar je graag met ons mee aan de slag gaat? Schrijf je dan in voor één van onze workshops! Dit zijn de interactieve sessies waarin wij jou aan de hand meenemen. Tijdens de webinar werken wij aan de hand van onze eigen voorbeelden.

Onze webinars duren meestal maximaal een uur.

Bas van Ginkel
Uw spreker voor dit evenement

Bas van Ginkel

Consultant

Weet je nog niet welke webinar past, of mis je een onderwerp waar je het graag eens vrijblijvend met ons over zou willen hebben? Kom langs voor een kop koffie.

Evenement

webinar | wat is No-code

05-10-2022 15:00

Meld je aan voor de No-code webinar


Gerelateerde Evenementen


toon alles