Wat is Thinkwise en wat kan mijn organisatie er mee bereiken? Tijdens dit webinar zal een demonstratie van Thinkwise als low-code platform gegeven worden. We laten je de werkwijze zien die hierin toegepast wordt, waarom je voor deze aanpak zou kiezen en wat voor soort oplossingen je hiermee kunt maken met voorbeelden uit de praktijk.

11 januari, 2024

15:00

Hoe ziet een webinar er uit

Tijdens onze webinar neemt één van onze consultants je mee door het onderwerp van die dag. We geven je een demonstratie van hoe je iets kunt maken in Betty Blocks, WEM en Thinkwise. Als je een vraag hebt kun je die rustig stellen via de chat zodat we die kunnen behandelen.

Als je je hebt ingeschreven voor een webinar ontvang je enkele dagen voor het event een email met daarin een linkje naar onze online lesruimte. Daar kun je eenvoudig binnenkomen op het moment dat de webinar bijna begint. Toch helaas niet mogelijk om aan te sluiten? Geen probleem. We sturen een opname van de webinar naar je op.

Heb je een casus waar je graag met ons mee aan de slag gaat? Schrijf je dan in voor één van onze workshops! Dit zijn de interactieve sessies waarin wij jou aan de hand meenemen. Tijdens de webinar werken wij aan de hand van onze eigen voorbeelden.

Onze webinars duren meestal maximaal een uur.

Bas van Ginkel
Uw spreker voor dit evenement

Bas van Ginkel

Sr Business Consultant

Weet je nog niet welke webinar past, of mis je een onderwerp waar je het graag eens vrijblijvend met ons over zou willen hebben? Kom langs voor een kop koffie.

Evenement

webinar | wat is Thinkwise?

11-01-2024 15:00

Meld je aan voor de Thinkwise webinar


Gerelateerde Evenementen


toon alles