In de toekomst zullen medewerkers meer en meer met robots gaan samenwerken. Dat betekent een nieuwe manier van werken met een andere rolverdeling en verschuivende verantwoordelijkheden.

Maak tijdens het Robotic Process Automation (RPA) event gratis kennis met deze toekomstige samenwerking. Wat is RPA nou eigenlijk? En waarom moet je dit binnen jouw organisatie ook toe gaan passen?

Dit event staat gepland op dinsdag 15 mei 2018 (09:00 – 13:30) te Utrecht. Deze ochtend is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar RPA of wil werken met RPA. Inschrijven is gratis!

Kom in contact met de wereld van RPA

Inschrijven kan gratis via deze link!

Je kunt je afmelden door een e-mail te sturen naar info@bureautromp.nl . We zijn dan wel genoodzaakt om €50,- in rekening te brengen.

Wil je meer weten over het event? Lees dan verder!

Meer informatie…

Al eens wat gehoord over RPA, maar wil je er meer over weten? Denken jij en je collega’s na om te starten met RPA? Wil je een eerlijke benadering over de toepassing van RPA in de diverse markten? Waarom zou je gebruik willen maken van RPA?

RPA maakt het mogelijk om eenvoudige, rule-based processen te automatiseren. Omdat een robot wordt ingericht op basis van de huidige IT architectuur blijven grote IT wijzigingen bespaard, maar genieten we wel de voordelen van efficiency, First Time Right & 24/7 beschikbaarheid.

Programma:

RPA Training wil graag ervaringen delen met jou en samen verkennen waar meer kansen liggen.

09:00 – 10:00 – Wat is Robotic Process Automation

10:00 – 10:30 – Hoe kan jouw organisatie van RPA profiteren?

10:30 – 11:00 – Koffie

11:00 – 11:30 – Ervaringen met RPA

11:30 – 12:00 – Waar en hoe starten?

12:00 – 12:30 – Q&A

12:30 – 13:30 Lunch en napraten 

De locatie van het RPA event is Seats2Meet in Utrecht. De locatie is erg goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. 

Inschrijven (gratis)

Inschrijven kan gratis via deze link (afmelding kost 50 euro).

Ga voor meer informatie naar rpatraining.nl