De maakindustrie behoort niet tot de meest geautomatiseerde sectoren van de economie. Standaard pakketsoftware dwingt bedrijven om hun processen aan te passen terwijl juist in deze sector flexibiliteit, schaalbaarheid en snelheid onderscheidende factoren zijn.

Hoe kun je nu een slag maken zonder alles om te hoeven gooien, waarbij de operatie door blijft draaien en je stapsgewijs naar de nieuwe digitale realiteit groeit.

Dit klinkt als een mooie uitdaging voor de toepassing van low-code software. Fabricage is vaak een complex proces waar vele haken en ogen aan zitten. Standaardpakketten, zeg maar confectie, past doorgaans net niet. Maatwerk op basis van beproefde bouwstenen die slim zijn gecombineerd, werkt beter. Met low-code kan je die software perfect tunen zodat alles als gegoten zit.

Deze snelle en efficiënte ontwikkelmethode waarbij naast IT'ers ook medewerkers uit de business van meet af aan zijn te betrekken, maakt momenteel furore. Marktvorser Gartner voorspelt dat in 2025 al 70 procent van alle nieuwe software via low code tot stand komt.

In dit webinar, in samenwerking met Thinkwise, laten we je zien welke mogelijkheden er zijn voor de digitale transformatie voor maakbedrijven.

Bekijk het webinar on-demand