Wij zijn EsperantoXL

Slimme software oplossingen sinds 2002

EsperantoXL richt zich sinds 2002 op het ontwikkelen van slimme software oplossingen. Door processen te vereenvoudigen brengen we snelheid in organisaties. We bouwen innovatieve applicaties die operationele processen van onze klanten optimaliseren, we integreren deze naadloos in bestaande IT omgevingen en nemen de eindverantwoordelijkheid voor een continue beschikbaarheid. Ons team bestaat uit technische bedrijfskundige experts, die kritisch kijken hoe onze oplossingen echt toegevoegde waarde bieden voordat we gaan implementeren.

ONZE MISSIE

EsperantoXL zorgt ervoor dat haar klanten de flexibiliteit krijgen om mee te bewegen met snel veranderende marktomstandigheden, zonder dat hiervoor alles omgegooid moet worden.

Bij EsperantoXL heerst een informele en familiaire sfeer. Je zult bij ons eerder een goeie jeans tegenkomen dan een strak pak. Onze platte organisatie blijft zich continu ontwikkelen, hierbij gebruiken we sinds een tijdje de methodiek van Scaling Up 2.0. Hierbij worden er per kwartaal gezamenlijk doelen gesteld die de organisatie verbeteren. Iedere week bespreken we gezamenlijk de status van deze kwartaaldoelen, waarbij iedereen zijn bijdrage levert. Halen we onze doelen dan staan daar altijd gave beloningen tegenover, die ieder kwartaal creatiever en ludieker worden.

EsperantoXL investeert stevig in de ontwikkeling van onze medewerkers, er zijn ruime opleidingsbudgetten die we inzetten om de continue veranderingen die onze bedrijfstak kenmerken voor te blijven. Onze specialisten bezoeken events in binnen en buitenland waar ze hun kennis verrijken en we dagen onszelf uit door deel te nemen aan challenges en hackerevents.

Team EsperantoXL

De altijd actieve Partysquad weet altijd iets origineels te bedenken voor teambuilding of gewoon voor de fun. Bij EsperantoXL werken toppers en dat willen we graag zo houden, door de stevige groei zijn we continue op zoek naar nieuwe talenten die ons vooruit brengen. Hierbij is ons DNA van levensbelang. We vinden het zelfs zo belangrijk dat we liever hebben dat je matcht op ons DNA dan op vakinhoudelijke kennis. De aard van het beestje verander je niet zomaar, vakinhoudelijke kennis daarentegen kunnen we je leren.