Op 9 oktober zijn EsperantoXL en Be Informed samen te bezoeken (stand 0128) op het Overheid 360° congres in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is het jaarlijkse congres over informatiemanagement voor de overheid.

De wereld is onderhevig aan verandering. Dit heeft impact op burgers, ondernemingen en ook op de overheid. Om mee te gaan in deze verandering, is ontwikkeling en digitalisering vereist. Zo ook voor nationale en regionale overheidsinstanties zoals gemeenten en provincies. Bij hen is er daarnaast de wens om een optimale dienstverlening te realiseren richting burgers, de behoefte aan efficiënte en effectieve processen en zelfsturende teams die het maximale uit zichzelf halen. De sleutel tot de oplossing ligt vaak in een verdere digitalisering van de processen.

Het thema van deze editie van het congres is: Samen op weg naar een slimme overheid. Hierbij horen de volgende subthema’s: Informatiestrategie, Datagedreven overheid, Veilige overheid & samenleving en IT Outsouring en Cloud computing.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van het Be Informed platform en de succesvolle digitale innovaties die hiermee in overheidsland al zijn gerealiseerd dan zien we je graag op onze stand!

Direct inschrijven kan via deze pagina. Deelname is gratis als je werkzaam bent voor de overheid, gemeenten of publieke organisaties.