Rapid Application Development

Rapid Application Development

Wat is Rapid Application Development?


Heeft de IT binnen jouw organisatie ook moeite met snel en goed schakelen in deze digitaal snel veranderende wereld? Tijdens de ontwikkeling van nieuwe softwareapplicaties staat de tijd niet stil. Als organisatie is het daarom lastig om snel in te kunnen spelen op de nieuwste ontwikkelingen. Rapid Application Development biedt daarin uitkomst voor jouw organisatie.

Rapid Application Development is een razendsnelle Agile-methode om software te ontwikkelen. Met de nieuwste generatie ontwikkelplatformen, zoals Betty Blocks en WEM, is het zelfs mogelijk om jouw applicatie tot 10 keer sneller te ontwikkelen dan met normaal programmeren.

Organisaties hebben vaak software die voor 80% tot 90% aansluit bij hun business. Voor de overige zaken hebben zij hun processen aangepast aan de software. Met no-coding platformen en uitgebreide integratiemogelijkheden met bestaande systemen zorgen wij ervoor dat de software zich aanpast aan uw business!

Wat zijn de voordelen van RAD voor jouw bedrijf?


Rapid Application Development kent vele voordelen. De belangrijkste voordelen zetten we hieronder voor je op een rij.

  • Tot 10 keer sneller dan normale softwareontwikkeling
  • RAD maakt applicatieontwikkeling flexibel en schaalbaar
  • RAD is makkelijker te koppelen aan bestaande systemen
  • Met RAD heb je snel resultaat en een korte terugverdientijd
  • Bijsturen op basis van nieuwe ontwikkelingen kan snel en eenvoudig

Partner of the Year

2018 - 2019

EsperantoXL ontwikkelt razendsnel jouw applicaties


RAD stappenplan voor jouw bedrijf

Onze aanpak is vooral geschikt voor organisaties die flexibel moeten zijn in hun business en organisaties die processen willen automatiseren of verbeteren. Ben je benieuwd naar wat Rapid Application Development kan betekenen voor jouw organisatie? We ontdekken graag samen met jou de mogelijkheden.

Met onze lange ervaring op het gebied van RAD werpen we een blik op de gewenste softwareapplicatie. We bepalen de stapsgewijze aanpak om deze te realiseren met Rapid Application Development.

In een razend tempo ontwikkelen we jouw nieuwe applicatie met nieuwe generatie ontwikkelplatformen. Deze gebruiksvriendelijke en snelle omgevingen stellen ons in staat snel oplossingen op maat te leveren. Wij vinden het belangrijk dat we je organisatie in digitale topconditie achterlaten. Met een korte training zorgen we ervoor dat je medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwe software.

En als je in de toekomst toch tegen een digitaal vraagstuk aanloopt, komen we graag weer langs!

Ontwikkelplatformen

No-code

Low-code

Betty Blocks

No-code met Betty Blocks

Betty Blocks werkt volledig in de cloud en stelt gebruikers in staat om ook zonder specialistische programmeerkennis diverse applicaties te bouwen. Betty Blocks staat bekend als een zogenoemd hpaPaaS-platform (High productivity application Platform as a Service).

Meer over Betty Blocks

Low-code met Thinkwise

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

Meer over Thinkwise

No-code met WEM

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen.

Meer over WEM

Low-code met Be Informed

Be informed heeft een bewezen platform waarmee compliance processen, klantreizen en operationele processen volledig kunnen worden geautomatiseerd. Het platform is model gedreven en daarmee low-code.

Meer over Be Informed

Maak een vliegende start met slimme automatisering

Meer over App In A Day

Aan de slag met Rapid Application Development?

Ben je nieuwsgierig geworden naar RAD voor jouw organisatie? Mail ons op info@esperantoxl.nl of bel naar 030 6585 651 voor een korte en vrijblijvende intake.

Contactformulier

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden van Rapid Application Development.