Robotic Process Automation

Robotic Process Automation

Wat is Robotic Process Automation?


Met Robotic Process Automation worden frontoffice en backoffice bedrijfsprocessen geautomatiseerd. Vinden er in jouw bedrijf bijvoorbeeld repeterende processen plaats, waarvan de doorlooptijd korter kan? Dan biedt RPA uitkomst.

Bij RPA zijn aanpassingen van ICT systemen niet nodig. In plaats daarvan worden er snel en eenvoudig software robots geïnstalleerd die op je huidige systemen werken. Deze software robots kunnen digitale processen volledig overnemen, of je medewerkers een groot deel van het werk uit handen nemen.

Robotic Process Automation was al populair bij grote bedrijven, maar ook het MKB erkent de vele voordelen van RPA. RPA biedt betaalbare en snel te realiseren oplossingen voor het verbeteren van de procesefficiëntie voor vrijwel iedere organisatie.

Wat zijn de voordelen van RPA voor jouw bedrijf?


Robotic Process Automation kent vele voordelen. De belangrijkste voordelen zetten we hieronder voor je op een rij.

  • Software robots werken onafgebroken door
  • Software robots maken geen fouten
  • De kosten van virtuele medewerkers zijn laag
  • Medewerkers hebben meer tijd voor waarde-toevoegende taken
  • RPA geeft snel resultaat en heeft een korte terugverdientijd
  • Er zijn geen aanpassingen nodig aan huidige systemen

In 8 stappen meer snelheid in jouw bedrijfsprocessen

Download de whitepaper

EsperantoXL automatiseert jouw processen


RPA stappenplan voor jouw bedrijf

Ben je benieuwd naar wat Robotic Process Automation kan betekenen voor jouw bedrijf? We ontdekken graag samen met jou de mogelijkheden. Met onze lange ervaring op het gebied van RPA brengen we de beste kandidaat processen voor robotisering in kaart. We bepalen de stapsgewijze aanpak om deze te verbeteren met Robotic Process Automation.

In een razend tempo automatiseren we de processen met onze oplossingen op maat. Wij vinden het belangrijk dat we je organisatie achterlaten met geautomatiseerde processen én met medewerkers die goed opgeleid zijn om samen te werken met de software robots. Met een korte training zorgen we er dan ook voor dat je medewerkers digitaal in topconditie zijn.

En als je in de toekomst toch tegen een digitaal vraagstuk aanloopt, komen we graag weer langs!

Aan de slag met Robotic Process Automation?

Ben je nieuwsgierig geworden naar RPA voor jouw organisatie? Wij helpen je graag. Als je nog niets hebt gedaan met RPA of als je al met een bepaalde tool werkt, zoals Blue Prism, UIpath, Automation Anywhere of Microsoft System Center Orchestrator.

Mail ons op info@esperantoxl.nl of bel naar 030 6585 651 voor een korte en vrijblijvende intake.

Contactformulier

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden van Robotic Process Automation.