RPA trainingen

Het ideale startpunt om
meer kennis op te doen over RPA

Bekijk ons trainingen aanbod

RPA TRAININGEN

Het ideale startpunt om meer kennis op te doen over RPA

Bekijk ons trainingen aanbod

Ben je geïnteresseerd in RPA maar weet je niet precies hoe te beginnen?

Je processen zijn arbeidsintensief en bestaan uit veel repeterende werkzaamheden. Je zou ze willen stroomlijnen of automatiseren. Maar niet iedere proces is een kernproces en rechtvaardigt een groot project en hoge ICT-investeringen.

Robotic Process Automation (RPA) is hier de oplossing voor.

Met RPA stroomlijn je processen snel, eenvoudig en met lage kosten. En zonder aanpassingen in je ICT-infrastructuur. Met RPA bouw je een ‘virtuele robot’ die de repeterende handelingen voor je uitvoert. Je medewerkers krijgen daardoor meert tijd om écht waarde te creëren voor de klant.

Direct naar trainingen

Waarom RPA?

Omdat een robot wordt ingericht op basis van de bestaande IT-architectuur, blijven grote investeringen in de bestaande IT architectuur bespaard. Men geniet echter wel van de voordelen. De belangrijkste voordelen van RPA zijn:

  • Snel resultaat
  • Met bestaande ICT, geen grote aanpassingen nodig
  • Beperkte inzet, altijd een positieve business case
  • Verhoogde Agility of wendbaarheid

Train uw medewerkers in RPA

In de toekomst zullen medewerkers meer en meer met robots gaan samenwerken. Dat betekent een nieuwe manier van werken met een andere rolverdeling en verschuivende verantwoordelijkheden. Het is daarom van groot belang dat medewerkers vanaf de start bij een RPA implementatie een gedegen opleiding krijgen over de impact van robotisering op hun werk. Daar kunnen wij bij helpen!

Naar trainingenoverzicht

Roel Hoeks – RPA consultant

“Onze ervaring leert dat veel RPA-initiatieven mislukken door onvoldoende kennis. Externe specialisten implementeren de robot(s), maar vinden niet de juiste kennis binnen de organisatie voor een succesvolle borging. Wij zien daarom een gedegen opleidingsprogramma als bittere noodzaak voor een duurzame RPA-implementatie.”

Trainingen


RPA Foundation


Ben je geïnteresseerd in RPA maar weet je niet precies hoe te beginnen? Wij hebben de RPA Foundation training samengesteld om aan te sluiten op je behoefte. Na deze training ben je bekend met de essentiële ‘ins’ en ‘outs’ van RPA.


Meer informatie

U wordt doorgeleid naar rpatraining.nl

RPA Essential Training


De RPA Essential training vormt een goede opmaat voor diegene die een stapje verder willen gaan dan de basis van RPA, maar nog niet een intern RPA programma willen opzetten.


Meer informatie

U wordt doorgeleid naar rpatraining.nl

RPA Technical training


Al behoorlijk wat stappen gezet in de robotisering van processen, maar nog lang niet uitgeleerd? In de RPA technical training gaan we je nog verder helpen in jouw specialisatie.


Meer informatie

U wordt doorgeleid naar rpatraining.nl

Meer informatie

U wordt doorgeleid naar rpatraining.nl

Meer informatie

U wordt doorgeleid naar rpatraining.nl

Meer informatie

U wordt doorgeleid naar rpatraining.nl

In 8 stappen meer snelheid in jouw bedrijfsprocessen

Download de whitepaper