UiPath : intelligente RPA

Wat is UiPath?

Het UiPath Enterprise RPA-platform biedt snelle automatisering van handmatige, op regels gebaseerde, repetitieve processen. Het wordt gebruikt om miljoenen taken voor bedrijven en overheidsorganisaties over de hele wereld te automatiseren – waarbij verbetering van de productiviteit, klantervaring en tevredenheid van werknemers wordt bereikt.

  • Open: UiPath biedt honderden ingebouwde, aanpasbare, deelbare activiteiten, plus diepe integraties met de technologieën die u al gebruikt.
  • Snel: Het UiPath-ecosysteem is geoptimaliseerd voor snelle ontwikkeling en ontworpen om een ​​snelle ROI te leveren.
  • AI: UiPath Robots leren nieuwe AI-vaardigheden om meer te automatiseren.
  • Schaalbaar: Implementeer en beheer elke variëteit van frontoffice tot backoffice, ongeacht de complexiteit.
  • Betrouwbaar: Het UiPath-platform is vertrouwd door meer dan 60 overheidsinstanties en duizenden commerciële bedrijven.

Over UiPath
UiPath werd in 2005 opgericht door de Roemeense ondernemers Daniel Dines en Marius Tirca. Sinds 2017 zetelt het snelgroeiende bedrijf in New York, vooral omdat het zo dichter bij zijn grootste klantenbase zit. Het bedrijf prijkte dit jaar bovenaan de Forrester Wave for Robotic Process Automation, een ranglijst voor leveranciers van RPA-tools. Durfkapitalisten investeerden in 2018 en 2019 bijna 1 miljard dollar in het bedrijf. UiPath is actief in de Verenigde Staten, Japan en Europa. Het werkterrein van de RPA-firma beslaat inmiddels al 25 landen.

Bekijk ook

Meer weten over de mogelijkheden van RPA?

Meer informatie