EsperantoXL Webinars

Ben jij inmiddels bekend met het begrip No-code en/of RPA en ben je op zoek naar meer informatie over het technisch aanpakken van een specifiek onderdeel? Of ben je puur nieuwsgierig en haak je graag een uurtje aan waarin wij aan de slag gaan? Schrijf je dan in voor een van onze webinars!

Hoe ziet een EsperantoXL webinar eruit

Tijdens onze webinar neemt één van onze consultants je mee door het onderwerp van die dag. We geven je een demonstratie van hoe je iets kunt maken in Betty Blocks, WEM en UIpath. Als je een vraag hebt kun je die rustig stellen via de chat zodat we die kunnen behandelen.

Als je je hebt ingeschreven voor een webinar ontvang je enkele dagen voor het event een email met daarin een linkje naar onze online lesruimte. Daar kun je eenvoudig binnenkomen op het moment dat de webinar bijna begint. Toch helaas niet mogelijk om aan te sluiten? Geen probleem. We sturen een opname van de webinar naar je op.

Heb je een casus waar je graag met ons mee aan de slag gaat? Schrijf je dan in voor één van onze workshops! Dit zijn de interactieve sessies waarin wij jou aan de hand meenemen. Tijdens de webinar werken wij aan de hand van onze eigen voorbeelden.

Onze webinars starten om 15:00 en duren meestal maximaal een uur.

Onze webinar onderwerpen


Introductie Betty Blocks

Een algemene demonstratie van Betty Blocks als platform. We laten je de diverse componenten zien waar het platform uit bestaat en zullen ingaan op wat je hier zoals mee zou kunnen bouwen.

Volgende datum: 9 Januari - 15:00 / 16:00

Betty Block's UI builder

Met de UI builder van Betty Blocks is het mogelijk om heel eenvoudig om een gebruikersinterface te maken. We laten je zien hoe je een pagina maakt, dynamische data laat zien en je met een formulier mensen zelf data kunt laten veranderen.

Volgende datum: 12 November- 15:00 / 16:00

Betty Block's Web services

Webservices zorgen ervoor dat Betty Blocks kan communiceren met externe diensten. Door de eenvoud van deze integraties kan iedereen gebruik maken van elkaars diensten. In de webinar zullen we laten zien hoe je eenvoudig een koppeling met Mollie opzet en een nieuwe interface kunt opzetten.

Volgende datum: 27 November - 15:00 / 16:00

WEM

Een algemene demonstratie van WEM als platform. We laten je de werkwijze zien die hierin toegepast wordt, waarom je voor deze aanpak zou kiezen en wat voor soort oplossingen je hiermee kan maken.

Volgende datum: 27 Februari - 15:00 / 16:00

UIpath

Robots inzetten voor automatisering, dat klinkt als niet iets voor elke organisatie. We gaan dieper in op de do’s en dont’s en leggen uit hoe je dit kan realiseren met UIPath.

Volgende datum: 3 December - 15:00 / 16:00

Meld je aan voor een webinar.

Weet je nog niet welke webinar past, of mis je een onderwerp waar je het graag eens vrijblijvend met ons over zou willen hebben? Kom langs voor een kop koffie.

of stel een vraag hier