No Code specialist en partner

Wat is WEM?

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk met WEM, een Rapid Application Modeling Platform as a Service, waarmee iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen. Een webapplicatie ontwikkelen met WEM is niet moeilijker dan het modelleren van een process-flowchart.
Wem biedt een krachtig applicatie platform waarmee je razendsnel webapplicaties of mobiele apps kunt ontwikkelen.

  • Maatwerk Software, zonder programmeren
  • Bedrijfsapplicaties lanceren met de snelheid van jouw zakelijke behoeften
  • Snel en gemakkelijk integreren met bestaande software en databases
  • Mobile, responsive design, hybrid apps
WEM

Formele en informele processen bepalen hoe er in jouw organisatie wordt gewerkt. De detailkennis van de uitvoering van deze processen, en hoe ze worden uitgevoerd, zorgt voor productieve mensen in jouw organisatie en maakt jouw organisatie uniek. WEM is een excellent platform om de consistentie, kwaliteit en compliance van je processen in te regelen, vast te leggen en te bewaken.

Ben je op zoek naar een manier om snel een Proof of Concept te realiseren, om te bepalen of je product gaat aanslaan in de markt? Heb je ideeën om bepaalde processen te verbeteren maar loop je tegen de beperkingen van je eigen ERP aan?

WEM versnelt de vertaling van je idee naar digitale dienst. Het platform integreert eenvoudig met bestaande systemen en is snel aan te leren (voor professionals zonder programmeerkennis).

Ontwikkelplatformen

No-code

Low-code

Betty Blocks

No-code met Betty Blocks

Betty Blocks werkt volledig in de cloud en stelt gebruikers in staat om ook zonder specialistische programmeerkennis diverse applicaties te bouwen. Betty Blocks staat bekend als een zogenoemd hpaPaaS-platform (High productivity application Platform as a Service).

Meer over Betty Blocks

Low-code met Thinkwise

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling.

Meer over Thinkwise

No-code met WEM

Maatwerk software zonder programmeren. Dat is mogelijk, met WEM. WEM is een Rapid Application Modeling PaaS, waardoor iedere kenniswerker in staat is om snel en zelfstandig web applicaties te bouwen.

Meer over WEM

Low-code met Be Informed

Be informed heeft een bewezen platform waarmee compliance processen, klantreizen en operationele processen volledig kunnen worden geautomatiseerd. Het platform is model gedreven en daarmee low-code.

Meer over Be Informed